Drobne pytania rowerowe
miał ktoś styczność z tym patentem? jest sens się w to bawić czy lepiej wymienić sterówke?
http://rowerplus.pl/adaptery-i-akcesori ... rowej.html
http://rowerplus.pl/adaptery-i-akcesori ... rowej.html
Re: Drobne pytania rowerowe
Leoiej nabić nową sterówke.
Wysłane z Commodore 64
Wysłane z Commodore 64
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
a ja dalej twierdzę, że nie ma się czego bać. Każdy krytykuje a nikt nie używał. Kumpel używał i nic się nie działo, a swoje (około 90 kg) ważył. Łapało mu ponad połowę mostka. Oczywiście jak sterówka w ogóle nie łapie mostka, to pozostaje wymiana sterówki, ale jak już jedna śruba coś łapie, to extendera można spokojnie używać 

Dartmoor,Canyon czy Scott?
Witam,planuje kupić nowy rower głównie do latania dużych hopek i dropów.Mam budżet w wysokości 8000tys i na oku 3 rowerki :
1. Dartmoor Wish Bike Park 2015
Z Marzocchi 55 160mm
2. Canyon Torque DHX Playzone 2014
Z domainem RC Coil 180mm
3. Scott Voltage fr 730 2015
Z X-Fusion Metric R 180mm
Potrzebuje waszych opini na ten temat. Który rower jest najlepszy który najgorszy lub wasze propozycję na inny rower. Ja mam 180cm wzrostu jeżdżę od 2 lat i latam hopy po 7m.
Z Marzocchi 55 160mm
Z domainem RC Coil 180mm
Potrzebuje waszych opini na ten temat. Który rower jest najlepszy który najgorszy lub wasze propozycję na inny rower. Ja mam 180cm wzrostu jeżdżę od 2 lat i latam hopy po 7m.
Witan. Iron Horse Yakuza Kumicho z 5th element czy może Norco Atomic z FOX DHX 3.0? Iron Horse ma pracować z Boxxerem 2011 Solo Air WC a Norco z Marzocchi 66 RC3
A po czym wnioskujesz że gwint jest inny?Specker pisze:Miał ktoś z was taki problem z hakiem przerzutki jak ja że gwint w haku jest inny niż na przerzutce, Przerzutka to shimano alivo a hak gh 143?? Hak jest nowiutki a sprzedawca mówi że to nie możliwe???
Roczniki ram też by się przydałyCreEmaR pisze:Witan. Iron Horse Yakuza Kumicho z 5th element czy może Norco Atomic z FOX DHX 3.0? Iron Horse ma pracować z Boxxerem 2011 Solo Air WC a Norco z Marzocchi 66 RC3

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Punco bo gwint przerzutki wpada a nie wkręca się w hak;)
a I mam małe pytanie czy do big hita 2002 są stalowe haki przezutki?? czy tylko alu dostepne na allegro??
Możecie polecić jakieś niskie stery niższe od fsa the pig th pro??
a I mam małe pytanie czy do big hita 2002 są stalowe haki przezutki?? czy tylko alu dostepne na allegro??
Możecie polecić jakieś niskie stery niższe od fsa the pig th pro??
-
- Kontakt:
Re: Dartmoor,Canyon czy Scott?
Za tyle kasy (8000tys) to ja bym se kupił treka, albo Sante v-10Bernard pisze:Witam,planuje kupić nowy rower głównie do latania dużych hopek i dropów.Mam budżet w wysokości 8000tys i na oku 3 rowerki :
Z Marzocchi 55 160mm
Z domainem RC Coil 180mm

Dartmoora bym odrzucił, bo jakoś 160mm skoku wydaje mi się za mało...
Pomiędzy Canyonem a Scottem się waham, Ze względu na rocznik skłąniałbym się w stronę Scotta. Oprócz tego jako jedyny ma koła 27.5cali więc zależy czy ten standard Tobie pasuje, czy nie.
Re:
Zapewne chodzi o sklep internetowywrzoskowy pisze:Panowie jetem totalnym amatorem, jakie są najlepsze internetowe w polsce z profesjonalnym sprzętem?

Scalp + 888 RC3: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=93719