Kanada 2016
Re: Kanada 2016
Nie rozumiem Was ludzie... Grupa fajnych, młodych pasjonatów downhillu chce wyruszyć na przygodę życia, ale standardowe "polactwo" od razu hejtuje. Jak nie chcesz - nie dawaj, i nie pier$#%ol. Ja tam podziwiam chłopaków za inicjatywę i życzę wszystkiego najlepszego! Pjona chlopaki!
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Myślę że najpierw powinni pokazać jazdę na dobrym poziomie, dobre miejsca na zawodach, dobre filmy, zdjęcia itd.
I wyrazić chęć pokazania Kanadyjczykom jak jeżdżą Polacy.
Wtedy sam z chęcią bym coś przelał.
Ale jeżeli chodzi o takie coś, to mi to przypomina przegięte wykorzystywanie lansu :P
Przepraszam jeżeli jestem za surowy
I wyrazić chęć pokazania Kanadyjczykom jak jeżdżą Polacy.
Wtedy sam z chęcią bym coś przelał.
Ale jeżeli chodzi o takie coś, to mi to przypomina przegięte wykorzystywanie lansu :P
Przepraszam jeżeli jestem za surowy

Świetna sprawa z takim wypadem! Ja w tym roku planuję wyjazd do rewala noclegi blisko morza wybrałem i jestem zadowolony , mam nadzieje że będą to niezapomniane wakacje, pozdrawiam:)
Re:
Gdzie mogę zrobić wpłatę?Randall pisze:Świetna sprawa z takim wypadem! Ja w tym roku planuję wyjazd do rewala noclegi blisko morza wybrałem i jestem zadowolony , mam nadzieje że będą to niezapomniane wakacje, pozdrawiam:)