Kanada 2016

Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Pewnie dlatego że jestem zawistny, mam ból dupy i ekscytuje mnie pisanie postów na forum
Pawel.Boc
Kontakt:

Re: Kanada 2016

Post autor: Pawel.Boc »

Nie rozumiem Was ludzie... Grupa fajnych, młodych pasjonatów downhillu chce wyruszyć na przygodę życia, ale standardowe "polactwo" od razu hejtuje. Jak nie chcesz - nie dawaj, i nie pier$#%ol. Ja tam podziwiam chłopaków za inicjatywę i życzę wszystkiego najlepszego! Pjona chlopaki!

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Ja jestem polactwem? XD
Polactwo to właśnie "mieć, a się nie narobić"
I chciałbym zauważyć, że ja wyraziłem swoje zdanie, a reszta zaczęła się do mnie przypierdalać za to, że nie podzielam zdania motłochu
Także zamknąć mordy

Wysłane z dupy za pomocą Taptalk
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

nie wiem skad ta zawzietosc,ale za ostatniego posta masz ostrzezenie.

jesli chcecie prowadzic dalej dyskusje to prosze o zachowanie pewnego poziomu, inaczej poleca ostrzezenia,a temat zostanie zamkniety.

dziekuje za uwage.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Bogumil
Kontakt:

Post autor: Bogumil »

Myślę że najpierw powinni pokazać jazdę na dobrym poziomie, dobre miejsca na zawodach, dobre filmy, zdjęcia itd.
I wyrazić chęć pokazania Kanadyjczykom jak jeżdżą Polacy.
Wtedy sam z chęcią bym coś przelał.

Ale jeżeli chodzi o takie coś, to mi to przypomina przegięte wykorzystywanie lansu :P
Przepraszam jeżeli jestem za surowy :)
Randall
Kontakt:

Post autor: Randall »

Świetna sprawa z takim wypadem! Ja w tym roku planuję wyjazd do rewala noclegi blisko morza wybrałem i jestem zadowolony , mam nadzieje że będą to niezapomniane wakacje, pozdrawiam:)
aAdamus
Kontakt:

Re:

Post autor: aAdamus »

Randall pisze:Świetna sprawa z takim wypadem! Ja w tym roku planuję wyjazd do rewala noclegi blisko morza wybrałem i jestem zadowolony , mam nadzieje że będą to niezapomniane wakacje, pozdrawiam:)
Gdzie mogę zrobić wpłatę? 8)
ODPOWIEDZ