Wolna Dyskusja Użytkowników
-
- Kontakt:
Ej panowie mam problem, miałem problem że dorado mi lało , przed zimą wymieniłem uszczelki i one dalej lały olej , wypróbowałem już chyba wszystkie smary pod uszczelki a on dalej leje , co może być przyczyną ? moga to być jakieś mikro zarysowania na lagach nie widoczne dla oka czy coś ? XD dobija mnie już ten widelec , a na amerykańskich forach opinie są takie że dorado powinien lać a zaś 2 połowa twierdzi że powinien byc suchy .Słyszałem też że może wyrównywac poziom oleju ale mi przestanie lać dopiero jak wszystko w środku zostanie tylko nawilżone ( i w olejowej coś tam w tłumiku zostanie ) .
Taką ciekawostkę znalazłem. Wymiana tego koła "zębatego" umożliwia przerobienie manetki na 10 czy 11 biegów bez konieczności wymiany całego napędy (manetki i przerzutki).
http://www.bikerumor.com/2016/01/25/fou ... erailleur/
http://www.bikerumor.com/2016/01/25/fou ... erailleur/
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Witam jescze raz
tym razem inne pytanko
mianowicie co sądzicie o Scott Fr 10 takim stokowym z 2014 roku czy pasował on by na "początek" jeździłem już na sztywniaku forma jest dobra i chcem się przesiąść na jakiegoś fulla i tu rodzi się pytanie czy bd on dobry pod względem sprzętu i umiejętności. Tutaj link do owego roweru
http://katalog.bikeworld.pl/2014/web/pr ... tage_fr_10

-
- Kontakt:
Re: Wolna Dyskusja Użytkowników
A wracając do tej soli to pytałem się nauczycielki chemi i powiedziała, że można ją kupić w kauflandzie. Powiedziała też, że jest to to samo co sól do peklowania.
Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Tak, wspaniały pomysł, a pod spodem namaluje kwiatuszki, żeby było bardziej dziewczęco 
To ładniunie
https://www.gtoclothing.com/product/dow ... ns-hoodie/

To ładniunie

Na bluzie możesz nawet napisać "gunwo". Nie rozwinęłaś nawet tematu. Rodzi się pytanie, o **** chodzi?
To ma być napis Twojego teamu? To ma być bluza jako prezent czy do własnego użytku?
Równie dobrze możesz napisać "jeżdżę na rowerze" a my i tak nie będziemy wiedzieli co Ci napisać
To ma być napis Twojego teamu? To ma być bluza jako prezent czy do własnego użytku?
Równie dobrze możesz napisać "jeżdżę na rowerze" a my i tak nie będziemy wiedzieli co Ci napisać

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dzięki PUNCU za szybką odpowiedź niech Ci bóg w rowerach wynagrodzi. Do życzy, moge kupić marzo 888RC z roku 2005 za okazyjną cene 400zł z wliczoną wysyłką ale nie wiem jak wygląda te uszkodzenie. A może lepiej będzie kupić duracza fr20 za 350zl ale w 100% sprawne? Rok o ile sie nie myle to 2009. A przy okazji jeździł ktoś może na oponach spec cluch i butcher ( najwyzszy model w szerokosci 2,35 bo moge kupic za 200zl kpl nowych oponek a podobno w sklepach są po 500 za kpl)
Pierwszy full Dangerous Mike. Szukam BYDGOSKIEJ ekipy. jak coś walta PEWU
A co jest nie tak z tymi 888?
Wysłane z Commodore 64
Wysłane z Commodore 64
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
-
- Kontakt:
siema wszystkim po ostatniej jezdzie udało mi się rozwalić przednie koło obręcz jest cała ale koło jest zwichrowane warto je centrować czy raczej wydać kasę na nowe lepsze te co poszło jest firmy Kore torsion SL 27,5 tak się zastanawiam czy w ogól warto centrować koła przeznaczone do extramalnej jazdy proszę o pomoc DZIĘKI
Wydaje mi sie ze wyżucic najlepiej ale nir wiem nie znam się wszystko lepsze co jest nowe lepsze a przy extremalnej jezdzie nie warto oszczedzac na niczym bo jeszcze sobie cos można zrobić ale zrobisz jak chcesz jak masz kase to wydaj jak nie to jezdzij centrowanie to najglupsza rzecz jaka istnieje bo naciaga szprychy a po co ci proste koło najlepiej nowe se kup
POZDRO
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
POZDRO
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka