Piasta SS do 200 zł
Piasta SS do 200 zł
Siema, jak w temacie, szukam tylnej piasty do 200 zł Single Speed na wolnobieg ponieważ mam blat 36t(shimano zee) i z driverem raczej średnio. Macie jakieś propozycje ?
Re: Piasta tył do 100 zł
Zawsze mnie zastanawiało jak można smigac na takim dużym blacie, sam mam 25t (driver 10) i wydaje mi się wystarczające. Przy 36 to chyba driver musi być 11 albo 13?
Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
Dartmoor Two6Player Pro Red Devil [2015] + Marzocchi 55 CR SLOPE [2015]
-
- Kontakt:
Podłączę się do tematu żeby nie zakładać nowego
Mam 200 zł do dyspozycji i potrzebuję dorwać jakąś piastę. Miałem już novatec nie pamiętam modelu i octan one orbital. W dość krótkim czasie jedna po drugiej się rozsypują. Padają łożyska na bębenku i kaseta lata na wszystkie strony. Możecie polecić coś co będzie na kilka sezonów ??
Mam 200 zł do dyspozycji i potrzebuję dorwać jakąś piastę. Miałem już novatec nie pamiętam modelu i octan one orbital. W dość krótkim czasie jedna po drugiej się rozsypują. Padają łożyska na bębenku i kaseta lata na wszystkie strony. Możecie polecić coś co będzie na kilka sezonów ??