[ToKo] Soda FR
Zalas a Ciebie co w dupę ugryzło?
Ja tam się cieszę że napisał, tym bardziej biorąc pod uwagę że sam bym może do roweru włożył taki damper i teraz wiem przynajmniej jakie są koszta
@ToKo - jak się ten damper sprawuje? Masz porównanie do zwykłego Monarcha R? Duża puszka czy mała (wygląda na małą ale wolę się spytać)?

Ja tam się cieszę że napisał, tym bardziej biorąc pod uwagę że sam bym może do roweru włożył taki damper i teraz wiem przynajmniej jakie są koszta

@ToKo - jak się ten damper sprawuje? Masz porównanie do zwykłego Monarcha R? Duża puszka czy mała (wygląda na małą ale wolę się spytać)?
Re:
Nie no sorry ale jakoś tak nie lubię jak ktoś pisze ile to on kasy na coś wpakował a Ja to tak trochę odebrałem. Rozumiem jak by się właśnie ktoś pytał za ile taki damper można dorwać albo coś...Vinrael pisze:Zalas a Ciebie co w dupę ugryzło?![]()
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Ten cennik to nie reklama, ale informacja.
więc bez spinki
uważam, że takie kwoty są i tak małe w porównaniu co do niektórych 
..dodam też, że jeżeli ktoś wahałby się pomiędzy Foxem RP23 a RS to fox tańszy ale bardziej problematyczny w serwisie...
Vinrael - jak się sprawuje ?... moim zdaniem bajka
już nigdy nie przesiądę się na spręzynę
Jak trzeba miekki, jak potrzeba blokady to blokuję i lecę po asfalcie...
Monarcha ma kolega i tam puszka jest krótka a duża.. tutaj tak jak na zdjęciu.. maleństwo
niestety porównanie mam do rocco R ... i do foxa RP23 tyle, że cieknącego z rozwaloną blokadą

..dodam też, że jeżeli ktoś wahałby się pomiędzy Foxem RP23 a RS to fox tańszy ale bardziej problematyczny w serwisie...
Vinrael - jak się sprawuje ?... moim zdaniem bajka

Monarcha ma kolega i tam puszka jest krótka a duża.. tutaj tak jak na zdjęciu.. maleństwo

niestety porównanie mam do rocco R ... i do foxa RP23 tyle, że cieknącego z rozwaloną blokadą