Codziennie wrzucamy jakieś swoje jedno zdjęcie związane z rowerem. Może to być wypad do lasu, serwis, wymiana części. Wszystko to co obecnie robicie na lub ze swoimi maszynkami
To ja zacznę. Dzisiejszy urban freeride z Zalasem pod Kraków Arena
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
To jest 7point5 i latasz nim ewidentnie na płachę? Ukop sobie lądowanie, albo się przekonasz w ilu miejscach ta rama potrafi pęknąć + w ilu miejscach potrafisz Ty pęknąć
Sprawiłem sobie inną ramę do mojego singla Na rurkach columbusa więc lżejsza, sztywniejsza i przynajmniej prosta w porównaniu do poprzedniej
Powolutku budujemy rower inny niż Big Hit xD
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Puncu pisze:Sprawiłem sobie inną ramę do mojego singla Na rurkach columbusa więc lżejsza, sztywniejsza i przynajmniej prosta w porównaniu do poprzedniej
Powolutku budujemy rower inny niż Big Hit xD
12903410_1184521061588741_1740183754_o.jpg
Powolutku? brakuje ci tylko mostka i kiery choć kiere niby masz :P
Potrzebuje nowego lakieru, nowych szprych na przód, nowej sztycy, mostka i kierownice. Siodełko i opony zostawiam na koniec
Najprawdopodobniej w maju wyjedzie.
Edit. Fajny mam kocyk
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Puncu
Mostek, kierownice i siodełko mam. Sztyce niby też ale jest z nią chyba coś nie tak bo strasznie ciężko wchodzi do mojej szosy. (Przy wyciąganiu nie było problemu)
Jak coś to pisz PW.
Lub looknij sobie na te ogłoszenia: http://olx.pl/i2/oferty/uzytkownik/1TOld/
Kierownica nie jest wystawiona ponieważ jej stan wizualny jest -1000/10 a to dlatego że ktoś przykleił owijke za pomocą taśmy dwustronnej (!). Po odklejeniu jej zostały ślady po kleju i otarcia i po prostu wygląda kiepsko. Po założeniu owijki oczywiście wszystko jest ok i nic nie widać
A mostek jest razem z rama ale mogę osobno sprzedać.