Mam Shreda od niecałych 2 miechow. Wczesniej nie jezdzilem na manualu wcale. Cwiczyc zaczolem jakis miesiac temu i dosyć nawet targam manuala jak na miesiac cwiczen (jakies max. 40-45 metrow). Co myślicie o ramce Shreda?? Jak powinno sie jezdzic na manualu?? Bo dla mnie jest odpowiednio :D
Jestem pełen podziwu jak udało się złożyć sztywniaka tak ciężkiego. Mój ( full, gdzie nawet dętki mam DH, nie mam napinacza, bo mam 3 tarcze ( 2 stalowe ) ) waży 18,9 kg ( dokładnie ). Co Ty mu zapakowałeś ?
bo kurvvva mac agang am 24" ma kurvva inna geometrie bo ma koło na 24 cale i kurvva ja mam kone stuff i umiem manuala a jak ty masz kone i nieumievz to ***** jestes i kurvva niejebac na muj rovver a kurvva mykam na nim dira i kurvva jakos mi ide a czesci sa ssi oprócz drop- offa comap bo to góvvno ale kurvva niejaeba głupie kapiszony na kuj rovverek bo mnie to vvkurvvia rozumiemy sie
no a to jak sie na tej konie robi manualla to nie zależy czasem od rozmiaru ??na scrap S banalnie sie robi manualla :P zresztą ja sie nie znam
a dużo też zależy od osprzętu !! kumpel ma 24.00 i 2x24" i jest cięko go wyciągnąć a jak wsadził 26" na przód to odrazu było spoko :)
jak zlozyc 20 kg sztywniaka na 2 kg ramie? proste-ciezki piasty, obrecze opony detki siodlo korba bmx to umnie z suportem blisko 4 kg, amor to cos kolo 3 ciezki mostek kiera i pedaly, dajesz do tego hajesiki hd, zeby byly ciezsze i prosze bardzo..... mozna tez pomalowac rame 5 razy, zawsze to kg farby na baju wiecej..... porsze bardzo: