Propozycja zmiany w działach...

x-fly
Kontakt:

Propozycja zmiany w działach...

Post autor: x-fly »

Witam
nie pisze za wiele tematow tylko korzystam z opcji szukaj na swoj wlasny sposob czyli klikam dzial i przegladam po kolei tematy jakie ludzie pisali. I jestem "troszke" (wielce) zawsze przygnebiony jak widze ze mam np. w dziale "sprzet" ponad 3000 tematow do opracowania, przegladniecia. A takich osob jak ja jest mnostwo, ktore przeszukuja dzialy i tematy w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujace ich pytania. Dlatego proponuje w miare mozliwosci posegregowac i dodac choc male poddzialy. Boze!! To by bylo tak odciazajace ze sobie moderatorzy i administratorzy nie wyobrazacie. Mowie wam, skorzystajcie z mojej uwagi. Albo choc wezcie ja w wyobrazni pod mikroskop i przemyslecie jakby to wplynelo na caloksztalt istnienia i funkcjonowania Waszego forum :))))
pozdro dla ALL
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

no w sprzęcie np. RAMY, AMORTYZATORY, KORBY, OBRĘCZE, itd. albo coś w tym stylu...to by było dość niezłe...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Xprot

Post autor: Xprot »

nie wplynlo by bo znowu w ramy bys mial 50000 tematuw drag vs piont
Xprot

Post autor: Xprot »

kuuuuuuuuuurwa tematow nie jestem analfabeta zeby tak pisac jakos tak wymsklo
Lupus

Post autor: Lupus »

ja proponuje usuwac albo blokowac powtarzające sie po tysiac razy topiki w stylu "jaką polecacie rame do 1000 zł" ;/ <--- (to byl tylko przyklad) forum bylo by mniej zasmiecone i latwiej bylo by cos konkretnego znalesc...
a ogolnie to oby wiecej takich ludkow, ktorzy wiedza o istnieniu opcji "szukaj" i korzystaja z niej...
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

dobry faq pewnie zalatwil by sprawe
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Wejdzcie sobie na forum www.ig.pl/forum co prawda komputerowe ale zobaczcie jak to tam funcjonuje.

Jest ustalona pewna etykieta ktora trzeba znac na pamiec bo ja sie nie zastosujesz do niej to cie moderato popedzi :)

Nie ma kłotni, nikt sie nie przesciga w ilosci postow a jak ktos ma 1000 to sie wznossi za nie toast w postaci emotki z browarkiem :) (_)D

Aha no i najwazniejsze ze tam jest podzial na poddzialy i to funkcjonuje od niedawna i sprawdzilo sie.

Proponuje wiec pomyslec na podobnymi rozwiazaniami panowie moderatorzy!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

aha sory za linka mialo byc www.idg.pl/forum :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
ODPOWIEDZ