[Kluszkowce] Pierwsze zawody w pojedynkę

Paweu
Kontakt:

[Kluszkowce] Pierwsze zawody w pojedynkę

Post autor: Paweu »

Cześć. Wybieram się samotnie na JoyRide w Kluszkowcach ponieważ w moich okolicach nie ma osób, które w ogóle mają pojęcie o dh/fr... Oczywiście samemu niezbyt fajnie latać w górach a tymbardziej zwiedzać wszystkie okoliczne 'eventy' ;) Dlatego chciałem zapytać czy może ktoś podobnie jak ja wybiera się na Festiwal w pojedynkę? Byłoby miło zgadać się z kimś, tym bardziej, że są to moje pierwsze zawody i po prostu w kupie raźniej :D W Kluszkowce zawitam już z rana w piątek i zostaje oczywiście aż do zamknięcia imprezy. Gdyby znalazł się ktoś chętny do wspólnej jazdy itd. zgłaszajcie się pod postem albo na pw ;)
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

Masz nocleg?
Miodożer.
Paweu
Kontakt:

Tak, wszystko załatwione włącznie z noclegiem, transportem, kosztami itd.
Motega
Kontakt:

Post autor: Motega »

Ja też śmigam sam z tym, że ja planuje jechać już 10/11. Powiedz mi Paweu gdzie masz nocleg nagrany jakie koszta i czy są jeszcze miejsca ? Będę jechał z Kalisz z tym że słabo z miejscem na rower, ja swój wciskam w bagażnik. Ale jakby ktoś gdzieś potrzebował podwózki a będzie po drodze to zapraszam
Vinrael
Kontakt:

Post autor: Vinrael »

Jeśli ktoś by był chętny na sklepanie noclegu ze mną to śmiało pisać PW ;) Dogadamy się :)
Motega
Kontakt:

Dobrą opcją byłoby na kilka osób się tak ustawić w jednym pensjonacie albo innym domku.
Vinrael
Kontakt:

Post autor: Vinrael »

No ja jestem za, ale będę dopiero w piątek, wcześniej nie złapię wolnego w pracy. Miejsce noclegowe mam - wycieczki z Lublina odwiedzały ten pensjonat co roku ;) - ale tutaj jednak najlepiej by to było rozliczyć żebyśmy wszyscy przyjechali jakoś jednego dnia...
Motega
Kontakt:

A co to za pensjonacik i jak z ceną? I na razie jest nas aż 2, bo Paweu już nocleg ma.
Paweu
Kontakt:

Na ten rok noclegu jeszcze nie mam, można się ustawić ;)
Motega
Kontakt:

A macie jakiekolwiek propozycje tych noclegów, coś na oku już jest ?
Vinreal co to tam za pensjonat ?

PS. życie jest pięknie, właśnie zjebało mi się auto! ale **** z nim, ochraniacze doszły :D

PS2 Bedę rezydował w tym miejscu, chyba są jeszcze wolne miejsca także polecam http://www.przyrezerwacie.pl, jeśli ktoś chętny na ustawki pisać priv, pozzzdro !
ODPOWIEDZ