Mam pytanie dotyczace High Rollerow. Wiem, ze w przypadku 26 cali jest dostepnych kilka odmian. Jedne sa bardziej "oble" ze tak powiem a inne sa dosyc waskie, w sensie bierznik jest praktycznie ten sam ale scianki sa bardziej niezaokraglone. Pamietam jak kupowalem kiedys do kokainy High Rollery 26/2,7 to wlasnie te szersze (69zl/szt) a z kolei znajmomy do draga kupil te wezsze (49zl/szt) z tym ze bylo to w 2008 roku wiec ceny sie pozmienialy a i ja stracilem rozeznanie. W czwartek odbieram stinkacza i chce do niego zamowic opony a chce uniknac zakupu tych wezszych przez przypadek. Czy ktos sie orientuje jakie jest oznaczenie modelu dla modelu szerokiego i waskiego?
Ja mam na tyle Highrollera 26x2.5 py, nie narzekam na trasie, jednak jeśli dojeżdżasz to będziesz mieć trochę "oporu". Ale trzyma dobrze, lato ma być suche więc jest ok. Polecam, bo guma dosyć tania a wytrzymała.
W tej kasie bardzo dobra opona. Jedyne do czego mozna sie przyczepic to to ze terkocze na asfalcie przy wiekszych predkosciach. U ciebie to tojest ten szeroki czy waski model?
No nie jest, ale w gory nie bede jezdzil za czesto
Na lokalne trasy i swirowanie na dojazdach powinny dac rade... jak wejda.
W poprzednim bajku (cocaine16) na tyl zmiescilem ale musialem przyciac booster od hs33