[amortyzator]Wyciaganie ślizgów duro
-
- Kontakt:
[amortyzator]Wyciaganie ślizgów duro
Witam . Mam pytanie ma ktoś skóteczny sprosób żeby wyciągnąć ślizgi z amortyzatora sr suntour duro ?? moje ślizgi są już strasznie wyjechane a potrzebuje zamienić na inne które mam w 2 goleniach które są pękniete .
2 pytanie to takie czy nie wiecie czy golenie od rst lunch nie bd pasowały do duracza ?? bo golenie mają 32 mm ale nie wiem jak jest z roztawem a nie mam jak przymierzyć niestety
2 pytanie to takie czy nie wiecie czy golenie od rst lunch nie bd pasowały do duracza ?? bo golenie mają 32 mm ale nie wiem jak jest z roztawem a nie mam jak przymierzyć niestety
Re: [amortyzator]Wyciaganie ślizgów duro
Żeby je ściągnąć musisz czymś długim zahaczyć o ślizgi i pociągnąć do góry. Golenie od launcha będą pasować do duro 

-
- Kontakt:
właśnie teraz myślałem czy nie wziąsć jakiegoś wykrzywionego prętu czy coś podobnego . A jakie narzedzie najlepiej zastosować żeby to wyciągnąć . Może jakieś patenty czy coś ??
A co do luncha to prosze o potwierdzenie jeszcze przez jakąś osobe bo nie chciałbym wtopić pieniążków
A co do luncha to prosze o potwierdzenie jeszcze przez jakąś osobe bo nie chciałbym wtopić pieniążków

tak góra od rst pasuje do duro, acz bedzie problem ze śrubkami bo te w duro są większe wiec bedzie problem z luzem.
A tak na marginesie nie ma sensu ładować góry od rst i dołu od duro, to tak jak by do merca wstawić silnik malucha...
A tak na marginesie nie ma sensu ładować góry od rst i dołu od duro, to tak jak by do merca wstawić silnik malucha...
-
- Kontakt:
chodziło mi raczej o dół od rst i góre od duro 

Noo robiłem tak.
Bedziesz tylko musiał na dole otwory na imbusy powiększyć, bo są za małe.
A tak wszystko pasuje
Bedziesz tylko musiał na dole otwory na imbusy powiększyć, bo są za małe.
A tak wszystko pasuje

problem duro triple slizgi
Siemka mam wyrypane slizgi i chcial bym wymienic na metalowe (podobno sa plastikowe ) nwm jak to sie robi bo nigdy amora nie rozbieralem i chial bym was poprosic o pomoc.Co najpierw?