Cześć, muszę kupić oponkę na tył do ht.
W 85% używana na asfalcie(dojazdy), teren raczej sporadycznie.
oponka będzie na feldze double track, zależy mi na w miarę dobrej przyczepności i nie za wielkich oporach toczenia, poszukuję 1ply, mam drugi komplet opon w teren. Wcześniej miałem high roller i byłem zadowolony.
Najlepiej coś 2.35 i w mieszance 60a.
Z góry dzięki za pomoc
Jaką opone kupić do 100zł
Nie rozumiem po co takie kloce mu podajesz
Jeśli w 85% ma być używana na dojazdy i czasami na teren w zupełności Ci wystarczy Continental Race King czy Schwalbe Smart Sam. Szukaj też opon pokroju X-King, Racing Ralph czy Rocket Ron.
Wszystkie te opony znajdziesz w wersji podstawowej za około 50-60 złotych, w wyższych wersjach koło 90. Najtańsze zwijki powinny kosztować coś koło 110 złotych, więc może warto się pokusić.
Opony do XC czy trailu (nie, nie trialu - znam różnicę ;p) które akurat się wpasują w ten przedział jazdy.

Wszystkie te opony znajdziesz w wersji podstawowej za około 50-60 złotych, w wyższych wersjach koło 90. Najtańsze zwijki powinny kosztować coś koło 110 złotych, więc może warto się pokusić.
Opony do XC czy trailu (nie, nie trialu - znam różnicę ;p) które akurat się wpasują w ten przedział jazdy.