Witam z góry mówię że jestem nowy na forum i jeżeli piszę ten temat w złym miejscu to mi powiedzcie.
Ok jako że zamierzam poskładać sobie fulla na ramie Big Hita szukam ramy do ok 1000 zł (min. rocznik 2006). Jako że się na tym zbytnio nie znam
a na Olx znalazłem fajną ofertę to proszę o ocenę tej ramiki i ewentualne podpowiedzi lub inne oferty.
Link:
http://olx.pl/oferta/rower-dh-fr-specia ... dJHtP.html
Rama Big Hit 2006 DHX 3.0
Cześć. Jest sens bo to bardzo dobra rama. Też się skłaniam ku niej
Pisałem już do tego typka o nią ale nie odpisał mi (około miesiąc temu) a ogłoszenie ogólnie stoi od jakiś dwóch.
P.s. nie pisz posta pod postem.
Edit:
Skoro cena podana za amortyzator, to co to za okazja na ramkę skoro nie znasz jej ceny?

P.s. nie pisz posta pod postem.
Edit:
Skoro cena podana za amortyzator, to co to za okazja na ramkę skoro nie znasz jej ceny?
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Kupując tą rame możesz mieć pewność że jej nie zmęczysz. Rama jest ciężka ale przy okazji pancerna. Jeżeli ważysz 50kg to możesz mieć z nią problemy bo złożenie na niej roweru ważącego poniżej 18kg to już są koszta 
Rama ogólnie pracuje bardzi fajnie, dość liniowo. A z damperem od Foxa wręcz pływa po nierównościach.
Jak na pierwszego fulla jest to dobra rama. Ja dalej jeżdże na dwa lata starszym roczniku

Rama ogólnie pracuje bardzi fajnie, dość liniowo. A z damperem od Foxa wręcz pływa po nierównościach.
Jak na pierwszego fulla jest to dobra rama. Ja dalej jeżdże na dwa lata starszym roczniku

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.