Jak przerobic rower DJ do DH?

/\/\|C|-|U
Kontakt:

Jak przerobic rower DJ do DH?

Post autor: /\/\|C|-|U »

Witam forumowiczów.
Otóż, sprawa wygląda tak...Kupiłem kilka miesięcy temu rower do dirtu na ramie Jump Destroyer, rozmiar 14', kupowałem używany za niewielką cenę, gdyż nie chciałem wydawac 3k na nowy rower, gdy była możliwośc, że ten styl jazdy mi się nie spodoba, co się stało. Rower większośc czasu leży i się kurzy i tu moje pytanie czy da się go jakoś przerobic na DH nie chodzi mi tu o wszystkie komponenty, ale o np. kiere, amory, koła itp. Możecie mi podawac nazwy części które by pasowały, gdyż kompletnie tego nie ogarniam ;p Z góry dziękuję.
Załączniki
efewfwef.PNG
Puncu
Kontakt:

Post autor: Puncu »

Powodzenie z następnym logowaniem przy tych krzaczkach w nazwie użytkownika :D
Ogólnie ta rama ma poziome haki i trzeba będzie kombinować by założyć przerzutkę. Obowiązkowo przedni hamulec, do tego kasetę, przerzutkę a co za tym idzie manetkę, napinacz lub zębatka narrow wide, inne opony z agresywnym bieżnikiem.

To tak z grubsza ;)
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

jedź do kluszkowiec, tam masz wypożyczalnie rowerów dh, pojeździj dzień bo może dh też ci się nie spodoba ;P
/\/\|C|-|U
Kontakt:

Post autor: /\/\|C|-|U »

dh juz kiedys jezdzilem na dluzsza mete i wiem ze to wlasnie jest to ;)
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

sprzedaj ten rower i kup coś odpowiedniejszego ;) z tego roweru nic Ci się nie przyda
ODPOWIEDZ