Siemka, mam jedno pytanie czy według Was w HT wystarczą dobre buty i dobre platformy czy raczej spd. Dwa lata jeździłem na zwykłych platformach i w zwykłych butach, mieszkam w górach nie ma co ukrywać, że nogi czasem jeździły jak chciały po platformie.
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Spd w ht czy zwykłe platformy
Spd w ht czy zwykłe platformy
Jestem z małopolski.
Wychodze na pole.
Wychodze na pole.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Spd w ht czy zwykłe platformy
Przez całe życie jeżdżę na platformach . Zaczynałem od zwykłych platform i butów, potem doszły buty 5.10. Najpierw jeździłem na sztywniaku, potem na fullu. Generalnie na dobrych butach i platformach noga trzyma się na miejscu. Jednak zdarzają się sytuacje, że stopa spadnie mi z pedała, co w SPD nie miałoby miejsca. Ogólnie planuje przesiąść się na SPD, ale nie spieszy mi się z tym. Myślę, że do sztywniaka lepsze będą SPD (pomimo, że sam jeździłem na platformach)michalphs pisze:Siemka, mam jedno pytanie czy według Was w HT wystarczą dobre buty i dobre platformy czy raczej spd. Dwa lata jeździłem na zwykłych platformach i w zwykłych butach, mieszkam w górach nie ma co ukrywać, że nogi czasem jeździły jak chciały po platformie.