Tak jak w tytule . Jaki rower polecacie pod taki wzrost. Najlepiej jakby to był full. Bo takie wymagania podała mi dziewczyna Chce sie nauczyc jezdzic wiec co polecacie dla niej.
A no zapomniałem dodac takie info . Najlepiej cos do 3-4 tys. Przejechała sie na moim big hicie z boxxerem i zamarzyła sobie taki rower i tez chce wtajemniczyc sie w ten sport . Spokojnie juz razem planujemy jej rower złozyc/kupic. Glory nie bedzie dla niej za wysokie? Bo big hit jest i tez z tego powodu zjezdzamy razem, oczywiscie bez hopek
Ja polecam Iron Horse-a 7 Point 5 rozm. S, mam 167 cm wzrostu i jest dla mnie sporo za mały. Ramka pancerna, znosi moje katowanie bez zająknięcia. Jedynie może być problem z dostaniem takiej ramki Jak chciałbyś coś nowszego to SX trail jest mega niski, klega ma L-kę i całkiem komfortowo mi się na niej jeździ.
Może Dartmoor Wish stary? ;'D
Serio, rama jest mega malutka, myślę że da radę na niej jeździć i że da radę w takich pieniądzach rower znaleźć.
Rama waży koło 3 kilogramów, wszystkie pierdoły standardowe (taper, 73mm mufa, standardowa miękka ośka, damper 216x63 etc) jest skoczna, zabawowa i zwinna. Jeśli chodzi o typowe DH może nie jest najlepsza ale na jakimś sprężynowym ogarniętym damperze nawet daje radę.
Tak, niemalże 19 kilogramów rower dla dziewczyny 160cm wzrostu ;'D + rama albo 17 albo 19 cali, nawet nie napisałeś w ogłoszeniu - tak czy inaczej horrendalnie za duża
Plus to nie giełda, przeczytaj regulamin.