Przechowywanie roweru zimą
-
- Kontakt:
Również mieszkam w małym mieszkaniu i polecę rozwiązanie, które kilkukrotnie zapodał SegatiV - taki wieszak na ścianę super sprawa - miejsca praktycznie nie zajmuje, a jeśli rower jest czysty to nic się nie zabrudzi etc., a dodatkowo fajnie jest się budzić i pierwsze co widzisz po otwarciu oczu to rower.
Gdybyś chciał to mam jeden taki wieszak, więc jak pokryjesz koszty przesyłki to mogę Ci wysłać, pozdrawiam.

-
- Kontakt:
Re: Przechowywanie roweru zimą
W zimie rower najlepiej przechowywać w garażu lub jeśli nie mamy garażu to w domu. Nie musi on zajmować wiele miejsca jeśli zamontujemy specjalny wieszak taki jak np. tutaj https://calus-p.pl/51-wieszaki-na-rowery Wygląda to całkiem estetycznie, zyskujemy nieco wolnej przestrzeni a przede wszystkim nie musimy się martwić o korozję.
Piwnica też nie najlepsze wyjście, po pierwsze rower stoi cały czas w wilgoci, po drugie nie wiem jak u ciebie w mieście ale w Krk często zdarzają się kradzieże rowerów z piwnic więc pierd**e trzymam w chałupie :P Mam go zawsze pod ręką jak chce pogrzebać, mogę zawsze coś na szybko sprawdzić i jest bezpieczny
Jeżeli nie masz miejsca żeby go postawić to przejrzyj sobie ofertę w necie wieszaków na rower bo naprawdę można znaleźć ciekawe pomysły jak ulokować rower tak żeby to dobrze wyglądało 

Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
-
- Kontakt:
Re:
Głupoty gadasz. Rower w okresie zimowym gdy się na nim nie jeździ ma cieszyć okodualslalom pisze: Polecam nic nie robić bo rower zimą pełni też funkcję wieszaka

Btw. Ciekawy odkop ma zimę.
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
-
- Kontakt:
Re:
Sam się w ten namiot zapakuj i zobacz czy ci będzie miło :Pgrzegorzkaszkur pisze:A ja na balkon, w namiot i czekanie na wiosnę
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm