[UK] Ludzie i Miejscówki

Nalafein
Kontakt:

[UK] Ludzie i Miejscówki

Post autor: Nalafein »

Witam, postanowiłem wrócić na rower po długiej przerwie, ale w innym miejscu :| mam pytanko czy ktoś z forumowiczów przebywa w UK i gdzie konkretnie, z tego co szukałem nie ma podobnego tematu i tak myślę sobie a co mi szkoda może akurat, bo się pogoda zrobiła i nie ma sensu siedzieć w domu, rower jest póki sztywniak, więc można byłoby się spotkać, pogadać, pojeździć a może nawet coś wybudować, chociaż z tego co wiem jest zakaz, ale mimo to :) Mieszkam w Norton (Yorkshire) z kuzynem, też go wciągnąłem, ale wiadomo im większa ekipa tym lepiej, więc jest nas dwóch i teraz szukamy :D Wiadomo możecie być rozsypani po całej wyspie mimo to liczę na posty, gdzie jeździcie coś, czy macie jakieś miejscówki, jakie traski polecacie my byliśmy ostatnim razem na dalby forest i było spoczko :)

Pozdrawiam Mateusz
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

Siema, ja mieszkam w Liverpoolu i w tym sezonie jak tylko złożę rower chciałbym odwiedzić kilka razy Revolution Bike Park. Jakbyś się wybierał daj znać - miejscówka magiczna.
kornelka151
Kontakt:

Post autor: kornelka151 »

hej ;d
ODPOWIEDZ