Giant DH Team 2004

kilkapytan
Kontakt:

Giant DH Team 2004

Post autor: kilkapytan »

Jakieś pół roku temu kupiłem Giant Team z 2004 na i okazało się, że sprzedawca nieźle mnie uwalił. Rowerek ma sporo wad m.in. nie ma haku i odpadł od ramy adapter do napinacza, a o ile wiem, jak już rower ma na początku, to przykręcanie kolejnego adaptera nie wypala :x .
Ma ktoś ten model Gianta? nie mogę znaleźć na necie jak wygląda hak do niego ani jak powinien wyglądać jego adapter. jakby ktoś poratował zdjęciami to może bym jakoś inaczej to sobie naprawił...
tomek059
Kontakt:

Post autor: tomek059 »

W Dh Teamie/Compie przy suporcie Masz tylko jedno wystające mocowanie na śrubkę, a 3 więc nic nie odpadło. Albo kupujesz adapter dedykowany, albo zwykły pod miskę suportu. To mocowanie ma zapobiegać obracaniu się napinacza. Co do haka to przejrzyj allego. W mojej aukcji masz całą galerię i widać hak. W razie czego pisz.
.
kilkapytan
Kontakt:

dzięki za odpowiedź. Z hakiem mam właśnie taki problem, że nie mogę go znaleźć na necie i dlatego muszę jakoś na zamówienie. Hak do 12-letniego roweru to chyba nie jest łatwa sprawa. Podlinkuj, jak masz albo widziałeś na allegro :D
Puncu
Kontakt:

Post autor: Puncu »

Nie ma problemu do 12 letnich ram tylko trzeba wiedzieć jak wygląda. Jak masz jakieś zdjęcie to podeślij, coś się znajdzie ;)
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
kilkapytan
Kontakt:

W tym właśnie rzecz.
Typek wysłał mi ramę z prowizorycznym hakiem i nie wiem jak hak powinien wyglądać :/
kilkapytann

Post autor: kilkapytann »

dobra mam :D
ODPOWIEDZ