Amortyzator do dirtu i streetu

ride4life
Kontakt:

Amortyzator do dirtu i streetu

Post autor: ride4life »

Siema wszystkim, jestem zmuszony kupić amortyzator do dirtu i streetu z nie zadużym budżetem +-600zł. Najbardziej interesował by mnie rs argyle 409 ale ciężko o coś dobrego w tym zakresie wiec myślę nad dirt jumperem, znalazłem dwa ciekawe ogłoszenia ale niemam doświadczenia z tymi amorkami wiec proszę was o radę, który będzie lepszy albo dajcie jakieś inne amorki w tym zakresie cenowym. Ważę +- 100kg. Tutaj macie linki http://olx.pl/i2/oferta/amortyzator-mar ... 13feefc925
hturlh//olx.pl/i2/oferta/amortyzator-ma ... 13feefc925
baranina88
Kontakt:

Post autor: baranina88 »

Może RS Pike, ten starszy oczywiście tylko w znalezieniu dobrego stanu może być problem. Co do marzocchi to właśnie takiego ujerzdzam w swoim dirt street rowerze. I żeby go nie dobijac musiałem bardzo przekroczyć dozwolony poziom ciśnienia powietrza. Co z kolei spowdowalo, brak regulacji powrotu i się na buzię latało. Amortyzator wytrzymały i nie skaplikowany w ustawieniach. Jednak jeśli czasem chciałbyś żeby pracował na korzeniach i kamieniach to nie będziesz zadowolony. Bo to porostu typowy sprzęt do kasowania lotów itp.
Zalas
Kontakt:

Post autor: Zalas »

Jeżeli marcok był dla ciebie za miękki i przekroczyłeś poziom dopuszczalnego ciśnienia a asyście to trzeba było zmienić sprężynę na twardszą :)
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
ODPOWIEDZ