Ktoś coś doradzi ?

AstaLaVista*
Kontakt:

Ktoś coś doradzi ?

Post autor: AstaLaVista* »

Witam

Nie wiem czy to jest dobry dział bo początkującym od 0 nie jestem :D, sprawa wygląda tak, że kilka lat temu zakończyłem przygodę z rowerem z powodu zerwania mięśnia czworogłowego uda. Downhill jest moją pasją od małolata ( 24l ), jest już spoko i mam zamiar powrócić do jazdy. Nie zabierałem się za to nigdy profesjonalnie, chociaż zawsze chciałem i nadal chcę, problem był w tym, że fundusze niestety kiedyś nie pozwalały na dobry sprzęt. Przechodziłem przez konę cowan, northtec blade wiadomo, że te rowery są przeznaczone do dualu a nie do dh, ale na tamte czasy i moje zamiłowanie do dh byłem gotów latać nawet bez dampera :D Przychodzi po woli czas na kupno roweru, pieniądze odłożone i teraz mam do was pytanie, jaką zjazdówkę proponujecie ? co byście mi doradzili :D nowemu na forum, ale chcącego zostać na stałe. Pozdrówki
Downhill isn't just a sport, it's also a lifestyle and above all, passion.
Puncu
Kontakt:

Post autor: Puncu »

Pare dni temu proponowałem taki rower, nowy Specialized Demo za drobne 38 000zł :lol:

https://www.specialized.com/pl/pl/bikes ... o-8/115245
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
AstaLaVista*
Kontakt:

Post autor: AstaLaVista* »

Nie no jajek sobie nie robimy :D budżet ograniczony do 19 000PLN
Myślałem nad GT Fury Expert, kolega podpowiedział, że Fuzzy są całkiem wydajne. Ktoś coś może powiedzieć o Fuzzie ?
Downhill isn't just a sport, it's also a lifestyle and above all, passion.
Zalas
Kontakt:

Post autor: Zalas »

Ja mogę powiedzieć coś o fuzzie.
Był u nas na trasie dziś taki jeden na fuzzie.
To były jego pierwsze jazdy po złożeniu roweru.
Zaku***ał tak, że jak to zobaczyliśmy to szczęki ze szprych musieliśmy wyplatać...
Nie wiem czy ja taką prędkość na szosie bym ogarną...
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
ODPOWIEDZ