Jako że większość budżetu pochłania mi motocykl a myśle o "powrocie" do sportów grawitacyjnych szukam czegoś co się sprawdzi jako rower "na codzien" i po trasce DH zjedzie w górach.
http://olx.pl/oferta/specialized-sx-tra ... 7027d36e33
Czy to się nada i czy cena jest atrakcyjna?
Szukam budzetówki! (FR/Enduro)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cześć! Moim zdaniem to dość dobra oferta. Jedyną rzeczą do której bym się przyczepił są korby, ale one do zmiany jak byś odchudzał rower. Na sx trailu nie jeździłem, ale dużo słyszałem, że do takich celów ta rama nada się jak najbardziej, szóstki z przodu, bardzo fajne, tylko nie mają kompresji początku skoku, czyli na podjazdach amor będzię się uginał, ale i tak kozak. Heble slxy, napęd srama x7/9, ogólnie całkiem dobre części. Spytaj czy amorki serwisowane i poproś o zdjęcia obciążonych punktów, np. spodu główki. Do jazdy na codzień sprawdzi się, no w końcu ramka enduro/mocny trail. Ponegocjuj trochę cenę, bo widzę że napęd, przede wszystkim mniejsze koronki kasety już zużyte, ale jeśli nawet do wymiany będzię łańcuch i kaseta, to po negocjacji cena powinna być ok.
Jak masz jeszcze pytania to pisz śmiało!
Pozdrawiam
Jak masz jeszcze pytania to pisz śmiało!
Pozdrawiam