pitbull 18"
-
- Kontakt:
pitbull 18"
pomozecie??
Jak ktos sie orientuje, prosze o opinie o rozmiarze 18". Moze bardziej radzicie 16" mam 184 wzrostu, ale z drugiej strony chcialbym zeby to byl rowerek do wszystkiego. Jestem w kropce, więc zprowadźcie mnie na właściwą drogę.Jak ktos mialby zdjęcie rowerka na Pitbull 18" to dajcie linka:] chciałbym zobaczyc jak wygląda caly rower na 18". Pozdro
Jak ktos sie orientuje, prosze o opinie o rozmiarze 18". Moze bardziej radzicie 16" mam 184 wzrostu, ale z drugiej strony chcialbym zeby to byl rowerek do wszystkiego. Jestem w kropce, więc zprowadźcie mnie na właściwą drogę.Jak ktos mialby zdjęcie rowerka na Pitbull 18" to dajcie linka:] chciałbym zobaczyc jak wygląda caly rower na 18". Pozdro
-
- Kontakt:
18" zdecydownie nie, bo będzie się źle skakać itp 16" jest bardzo optymalna, ja jeżdze na 16" mam 183cm wzrostu i powiem że śmiga się zajebiście, oprócz skoków dobrze się jeździ też tak na odległość - góra-dół. Weź 16", możesz sobie założyć dłuższy mostek, byle nie za krótki(maks. 50mm) dla takiego wzrostu bo będziesz uderzał kolanami w kierownice przy pedałowaniu na stojąco, do tego sztyca tak ok.35cm trzeba bedzie przyciąć, żeby było optymalmnie pomiędzy niskim a wysokim ustawieniem bo w połowie rury podsiodłowej jest cieniowanie i nie wchodzi do końca. A poza tym 18" cali wygląda mało rasowo(ten mały kąt opadanie rury):)) No i to chyba tyle.
gg 6756439
Re: pitbull 18"
18"jest super sam mam amstaffa 18" i jest zarombisty.też planowałem rower uniwersalny...duncony są dosyć dobre...a jak jesteś wysoki to 18" jest w sam raz ja mam wzrostu 188 i amstaff 18" jest idealny..pozdro nara
http://ftmb.net/photos/image.php?imgid=1248
sprzedam rst gila sl za 180pln
sprzedam rst gila sl za 180pln
ja ma 17" tyle że pointa...i też się fajnie jeździ i skacze i wcale to nie jest duże...w zasadze to nieróżni się to zaboardzo...jak umiesz jeździć i skakać to na każdym rozmiaże to zrobisz no chyba że to będzie rama o rozmiarze 22" na szose...:D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
najlepiej zrobisz jak pojeździsz sobie troche na 16 i troche na 18 cali, wtedy zobaczysz ktora ci bardziej lezy.
tutaj raczej nie znajdziesz konkretnej odpowiedzi na to pytanie, bo kazdy jest przyzwyczajony do tego co ma i bedzie zachwalał swoje...
a jesli chodzi o rower "do wszystkiego", to chyba takiego jeszcze nie wynaleźli ;P
tutaj raczej nie znajdziesz konkretnej odpowiedzi na to pytanie, bo kazdy jest przyzwyczajony do tego co ma i bedzie zachwalał swoje...
a jesli chodzi o rower "do wszystkiego", to chyba takiego jeszcze nie wynaleźli ;P
Dokladnie , do sklepu albo na znajomego rowerze pojezdzic ale tak jak np w dragu miedzy 16 a 14 nie ma roznicy ( min krotsza rura gorna i nizej osadzona ) to w innych bedzi epodobnie dluga rura siodlowa i luz :)
a swoja droga mam kumpla co robil pedal kicka na 21" ramie :] az mu pivoty poszly....pzdr
a swoja droga mam kumpla co robil pedal kicka na 21" ramie :] az mu pivoty poszly....pzdr
www.mm-foto.pl
Dokladnie , do sklepu albo na znajomego rowerze pojezdzic ale tak jak np w dragu miedzy 16 a 14 nie ma roznicy ( min krotsza rura gorna i nizej osadzona ) to w innych bedzi epodobnie dluga rura siodlowa i luz :)
www.mm-foto.pl