Jak nabic dolna miske sterow zintegrowanych na rure sterowa.... bez mordowania sie?? widzialem i czytalem ze potrzeba jakas nabijarke..ale na cykloturze mieli cos takiego za 200zl.... :D zastanawialem sie nad pukaniem mlotkami z dwoch stron miski...ale wole sie zkonsultowac z bardziej doswiadczonymi... amor to junior t 04 i stery zintegrowane.. pozdro
zastosuj najstarszy patent świata ( max 10 zł). Kupujesz rurkę i średnicy wewnętrznej maxymalnie zbliżonej do średnicy zewnętrznej rury sterowej. Tylko dłuższą od sterowej. i już masz. Dalej chyba sobie poradzisz
bo zo poco rury, po co mostki, ja mlotkiem napierdalam i juz ta moja bieznie 4 razy zbijalem i wybijalem i chodzi jak maselko (lepiej przed robieniem teego dac smarka troche na rure sterowa na dole bo latwiej wejdzie )
Jak masz w garazu imadlo to stajesz bokiem do niego ustawiasz na szerokosc rury i walisz calym amorem w imadlo, tak ze w miske walisz dwoma czesciami tego imadla
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Całkiem niezły sposób : bierzesz tą miske kładziesz na palniku na kuchence zapalasz gaz i czekasz kilka minut az sie rozgrzeje dobrze potem bierzesz ją kombinerkami i wrzucasz na rure( tylko jak najszybciej zeby nie wystygła) i potem szybko dostukujesz jeszcze młotkiem przez drewienko i jest lux . Mi weszła prawie sama bez zednego stukania.