Czyszczenie FORUM

pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

8-9 miesiecy? Nie za duzo troche? Na innych forach temat bez zadnych wypowiedzi kasuje sie samoczynnie gora po miesiacu.

Biorac jednak pod uwage ze to jest forum rowerowe, zawierajace sporo porad itp to mozna zamykac tematy w ktorych juz nic nie mozna dodac. Wyszukiwanie na tym nie ucierpi (bo tematy faktycznie beda na forum) a nikt nie bedzie odgrzebywal tematow sprzed kilku miesiecy (jak to mialo miejsce ostatnio)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

eee tam.. nic to nie da. znow pojawi sie masa topicow na tematy ktore zostaly usuniete i tak bedzie w kolko, a forum i tak kijowo dziala wiec roznicy nie ma zadnej...
"Words of wisdom - Full Face helmet"
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

pomysl do bani. nie bedzie mi sie chcialo po raz kolejny pisac tego co jzu keidys pisalem. a przewazni zwyklem sie barzdo rozpisaywac, jesli cos wiem na jakis temat. pamietacie moje referaty na temat wytrzymalsoci osiek piast lub lub na temat piast wielobiegowych na starym forum ?? tyle pisania i na chuuja sie to zdalo bo starego forum juz nie ma. wielokrotnie byly skladane obietnice, ze link do niegio bedzie, tak aby mozna bylo w nim grzebac w razie potrzeby. erenes propnowal nawet duzo miejsca u siebie na serwerze aby to pomiescic. ale nic z tego nie wyszlo. pewnie szykujecie wersje CD z trescia starego forum sprzedawane na allegro jzu za 19.99

daj se luz z tym kasowaniem. wyjeb 3/4 uzytkownikow nie majacych ani jednego posta lepiej. chyba, ze chodzi ci o to, aby na pierwszej stronie wciaz widnial napis "Mamy 2656 zarejestrowanych użytkowników"

p.s. a co z tym waszym radyjkiem? dziala czy nie dziala?
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

dzikus zajebisty ten radiator !!!!!!!!! będzie kosztował tyle co stary????
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

chodzi glownie o to ze cala baza z forum urosla do monstrualnych rozmiarow, i z czasem bedzie narazona na rozne AWARIE (jak ostatnio), tak wiec konieczne bedzie podjecie jakis kroków ktore ja ja odciązą... podobnie jest na innych duzych forach.

dzikus: jesli chodzi o twoje wypowiedzi to pewnie kiedys znikna, no chyba ze zalezy Ci na nich szczegolnie no poprostu opublikuj je jakos na swojej stronie.

Wlaczymy tez opcje kasowania tematow bez odpowiedzi po np tygodniu tak wiec to tez troche ulrzy w dzialaniu . . .
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

Ja uwazam ze forum moze byc czyszczone juz od 6miesiaca i tak zapewne 3/4 nie korzysta z opcji szukaj, to widac cala masa takich samych tematow.

Ja jestem za.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

ale teraz forumowicze nie beda mogli odpisywac na posty POSZUKAJ SE TO JUZ BYLO W ZESZLYM ROKU... tylko beda musieli czasem odpowiedziec na zadane w poscie pytanie... to bedzie dla nich bardzo uciazliwe
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

no gdzie ci ktorzy mnie jebia za skasowanie nieaktywnych uzytkownikow ? *** wam w dupe
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

nikom, chcesz odciazyc baze danych to usun z glownej strony forum wyswietlanie 10 ostatnich tematow z danej kategorii, jestem pewny ze to odciazy forum i nie bedzie bledow w stylu blad krytyczny.
pewnie przez kazdym zapytaniem dales zeby skrypt polaczyl sie z baza czyli 7 dodatkowych polaczen i wyswietlenie ostatnich tematow to przy takiej ilosci uzytkownikow i odswiezen strony glownej forum to samobojstwo.

usun to np. na 2 dni i zobaczysz ze forum bedzie szybciej chodzilo.
a usuwanie starych postow, bez sensu.
ODPOWIEDZ