Rower dla dziecka 130cm wzrostu

Inttegra
Kontakt:

Rower dla dziecka 130cm wzrostu

Post autor: Inttegra »

Witam od dłuższego czasu córka mnie męczy ,że chce jeździć jak tata i za bardzo nie wiem na jaki rower mam ją wsadzić. Zacząć od BMXa czy może posadzić ją na jakąś małą streetówke na 24 cale i niech się uczy na takim, może ktoś z forumowiczów ma na taki temat doświadczenie i coś doradzi.
baranina88
Kontakt:

Post autor: baranina88 »

Sztywna rama 24 cale. Jeśli chcesz robić z córki zawodnika i uczyć techniki. Z drugiej strony jeżdżąc po bikeparkach w całej Europie widziałem że rodzice wsadzaja swoje pociechy na fulle. Z drugiej strony zakup takiej zabawki to nie lada wydatek. I jak się znudzi ( bo z dziecmi tak jest ze szybko zmieniają zdanie ) to lipa i rowe ciężko potem sprzedać. Ale jak dla mnie dla każdego kto chce jeździć sporty grawitacyjne, 24 cale to baza wyjściowa. W miarę progresu człowiek decyduje czy iść w bmx dirt lub dh. Poskladalem już sporo rowerów dla młodych ludzi z mojej miejscowości. I zawsze trafiłem w 10. Twoja córeczka w ciągu 1 roku może podskoczyć w górę że wzrostem i bmx już będzie trochę mały. A w dirtowke wsadzasz większość koła i już spokój na 2 lata. Zresztą jak naprawdę zacznie jeździć sama ci powie czego potrzebuje. Trzeba o wszystko zapytać i przestawiać i ustawiać rower tak jak to było np z rowerem dla mojej żony. Kiedyś napisze zestaw pytań które powinno się zadawać żółto dziobom budując dla nich rowery.
ODPOWIEDZ