BIKES FOR LIFE ! :)

wujekeman
Kontakt:

BIKES FOR LIFE ! :)

Post autor: wujekeman »

Widzę po loginach, że sporo starych użytkowników wraca na forum.
Temat zakładam po to by można było opowiedzieć :) swoja historię.... Ówczesne podrostki często obecnie pracują w branży, żyją z pasji do rowerów.
Czy Wam tez udało się, tak jak mi, zajmować się zawodowo rowerami? Czy lata temu wsiąkliście na zawsze, czy to była tylko chwilowa zajawka?
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
WiolikDH
Kontakt:

Re: BIKES FOR LIFE ! :)

Post autor: WiolikDH »

Witam, u mnie rower cały czas na tapecie. Wiadomo sprzęt i miejscówki całkowicie inne niż X lat temu ,ale niedzielne wypady w góry itp pozostały. Tak więc wsiąkłem na zawsze. Pozdrawiam wszystkich bikerów!
:)
Paweu
Kontakt:

Post autor: Paweu »

Siemano, ja zdążyłem przepracować kilka lat w serwisach rowerowych ;) Przez wyjazd na studia niestety budżet trochę się nie spinał na wyjazdy w góry, wiadomo, biedny student. Teraz jestem na etapie sprzedaży starej zjazdówki i chcę kupić coś bardziej endurowego. W PL nie ma tras, których nie ogarnę na takim sprzęcie a pozwoli mi to na pewno śmigać częściej po okolicznych trasach, na ciężkim dh niestety była to męczarnia.
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Rozwinęło się to pięknie .
Kiedyś sporadyczne zawody, dzisiaj poza normalną pracą szkolenia i wyjazdy rowerowe ;)
Pozdro ekipa JoyRide ;)
Slavvduro
ODPOWIEDZ