Jesli chodzi ci o mordo Plant + ziemio rycie + Zdarto rycie??? to jestem w tym chyba mistrzem, a jesli chodzi ci o trick to go nie kojarze, [ bo po co mie wiedziec jaki trick jak sie nazywa...?? wazne sie go robi:)]
A znasz taki trick jak Korbo Head???
jumpiez, robisz Face plant i wtedy rower zajebiscie ci W glowe korba laduje:) super uczucie i do tego ta pier dolaca sie wizja na rozowo:)
ja jakoś jak lece przez kiere to zawsze mi sie udaje sie pzreturlać :] takze od czasu do czasu sie turlam... a face plant mi nie wyszedł jeszcze, odpukać :]
Ja zaliczyłem takiego jednego face planta i nie zapomne go go konca zycia, warto pamietac żeby ustawic dobrze tylne tlumienie, bo nie mam juz zamiaru widziec znow szybko zblizajacego sie glazu do mojego nosa ;P to był lot... 5m i bachhh :)
a jak kiedyś kolesia wziołem na trase zjazdową byliśmy troche pod chmieleni i koles face planta zaliczył że aż mu ziemia za powieki powchodziła he he a ja jeszcze żyje !!
No ja zaliczyłem ładnego dokładnie to na fan box'ie (stoliku) :]
Latałem na bmx'ie no i troche przesadziłem ze speedem ;( To był lot ..... no i jakoś tak wyszło że mi sie x-up zrobił i wyjebałem otb(over the bar czyli przez kiere) zrobiłem mordo rycie i sobie tak ładnie brode starłem :D Zaczałem sie trzepać jak zażynane prosie :D
ja to jak mialem cos z leceniem przez kiere to zawsze przy nieduzej predkosci i wyskakiwalem poprostu przed rower i ladowalem na nogach nigdy nie spadlem na twarz naszczescie
???????????????????????????????????????????????????????????????
sory ale pierwszy raz slysze o face plancie:|:|:|:|:|:|
???????????????????????????????????????????????????????????????
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
face plant - przyjebanie ryjem w glebe :D
ja nie mialem jednego... ale buny to superman i ladowanie na oponie nie raz... tez boli fak :| nawet wspomnienie ;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt