Na czym jeździliście kiedyś, na czym jeździcie dziś?
Na czym jeździliście kiedyś, na czym jeździcie dziś?
Dobra, to pytanie jak w tytule.
Na czym jeździliście w 2016 roku kiedy DH-zone zniknęło, a na czym jeździcie obecnie?
U mnie zmieniło się niewiele, miałem GT Force z 2015 roku, który przez mój głupi wypadek trafił w 2018 roku w najciemniejszy kąt garażu i leżał tam do zeszłego roku. W międzyczasie pojawił się jeszcze drugi rower, miałem przykręcić fotelik dla dzieciaka, ale zdążył z fotelika wyrosnąć.
A jak tam u Was? Jeździcie, zmieniliście hobby, może się rozwinęliście?
Na czym jeździliście w 2016 roku kiedy DH-zone zniknęło, a na czym jeździcie obecnie?
U mnie zmieniło się niewiele, miałem GT Force z 2015 roku, który przez mój głupi wypadek trafił w 2018 roku w najciemniejszy kąt garażu i leżał tam do zeszłego roku. W międzyczasie pojawił się jeszcze drugi rower, miałem przykręcić fotelik dla dzieciaka, ale zdążył z fotelika wyrosnąć.
A jak tam u Was? Jeździcie, zmieniliście hobby, może się rozwinęliście?
Re: Na czym jeździliście kiedyś, na czym jeździcie dziś?
Mondraker Summum a obecnie Mondraker Crafty
U mnie najpierw Dartmoor Wish, który był niestety ogromnym rozczarowaniem później Specialized Big Hit 3. Aktualnie Spec Demo 8 z Marcokiem 380 C2R2.
Pozdro.
Pozdro.
O w mordeczkę, ostatnie logowanie 2014 r więc wtedy miałem pożyczonego trwa session 8 , a też był intensywnie m3 , potem commencal v2 atherton , a teraz obecnie Teb sam commencal V2 ale już nie brandowany athertonami.
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
2010 

2024

i nie... to nie jest elektryk

2024

i nie... to nie jest elektryk

https://www.facebook.com/brodacimechanicy
Kurde, u mnie z Duncona Cane Corso, przez Glorkę, Commencala v2 po endurowe Reign, Devinci Spartan, a obecnie Enduro sworks...
Ale niezmiennie spd;)
Ale niezmiennie spd;)
Slavvduro
Ja zamieniłem pedały na sety
I kurde powiem Wam, że mogłem to zrobić duuużo duuuużo wcześniej
Jest gruba zabawa
choć kości już nie takie młode ;P

http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=249628
U mnie był Specialized Big Hit z 888 170mm a teraz Dartmoor BlackBird z Manitou Mattoc 160mm
no i całkiem spory przeskok w kilogramach 

Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Kiedyś :

Teraz :

Teraz :
-
- Kontakt:
Marlin 6 Trek to model, który wyróżnia się swoją wszechstronnością i przystępnością cenową. Zbudowany na lekkiej ramie z aluminium, rower ten jest wyposażony w niezawodne hamulce tarczowe oraz wysokiej jakości napęd Shimano. Idealny dla tych, którzy szukają solidnego roweru górskiego do codziennych przejażdżek i weekendowych wycieczek terenowych. Marlin 6 oferuje doskonałą równowagę między komfortem a wydajnością, co czyni go idealnym wyborem dla początkujących kolarzy. Więcej informacji znajdziesz na stronie sklepu.
Kiedyś Stinky z 07 teraz Status 2021 i Glory 2015. Się zmieniło życie przez te 10 lat
Kubuś Puchatek jest panem sieci