Air Soft
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
dzikus...zbyt delikatny jestes
ja bym im nie w glowy ale najpierw w jaja, jak sie juz zaczna zwijac z bolu to wlozyc lufe w dupe i wystrzelic kilka razy tak zeby flaki rozjebalo
a potem poucinac rece i nogi na zywca
jak sie nie wykrawia to zawiezc do szpitala zeby zyli jak warzywka
bikerbo spotkajmy sie
ja bym im nie w glowy ale najpierw w jaja, jak sie juz zaczna zwijac z bolu to wlozyc lufe w dupe i wystrzelic kilka razy tak zeby flaki rozjebalo
a potem poucinac rece i nogi na zywca
jak sie nie wykrawia to zawiezc do szpitala zeby zyli jak warzywka
bikerbo spotkajmy sie
[quote="BikerBo"]ja mam wiatrowke i se z kolega strzelamy do kotow(jeden strzeal w leb [mam lunetke] to po kocie , efektowny efekt)[/quote]
BikerBo Ty skurywysynu a raczej, ty skurwysynu ...b ez szacunku... ty ludzka malpo [czym malpa zasluzyla sobie na taki przydomek] ty pierdolona swinio ****** kutasie ... pierdolona dziwko ... ****** zdziro... co ci kurwa zrobil ten kot ... a jakby ciebie ktos tak zapierdolil [zycze ci tego szmato]
ty pierdolony ruskie barbarznco...
skad jestes pierdolcu ?
efektowyn efekt mowisz... efektowny efekt to bedzie jak cie tygrys [tez kot] wpierdoli zaczynajac reka noga jaja a na koncu glowa tak zebys zdychal jak najdluzej...
pomysl zanim cos zrobisz...
...put rocks on bikerbo...
niepozdrawiam
BikerBo Ty skurywysynu a raczej, ty skurwysynu ...b ez szacunku... ty ludzka malpo [czym malpa zasluzyla sobie na taki przydomek] ty pierdolona swinio ****** kutasie ... pierdolona dziwko ... ****** zdziro... co ci kurwa zrobil ten kot ... a jakby ciebie ktos tak zapierdolil [zycze ci tego szmato]
ty pierdolony ruskie barbarznco...
skad jestes pierdolcu ?
efektowyn efekt mowisz... efektowny efekt to bedzie jak cie tygrys [tez kot] wpierdoli zaczynajac reka noga jaja a na koncu glowa tak zebys zdychal jak najdluzej...
pomysl zanim cos zrobisz...
...put rocks on bikerbo...
niepozdrawiam
xprot: troche kosztuje dobry aeg 1000-2000zl gaz 300-1000 snajpy 1000-2500 heavy machineguny 2000-5000 :]
no i gogle na oczy
zaczac mozna juz z pistolem na gaz, pewnie sie przerzuce na to bo przez kregoslup nie moge jezdzic zabardzo na rowerze
bikerbo: wiesz chetnie bym wyprobowal na tobie dzialanie granatnika uatomatycznego 6 granatow 40mm zasilanych gazem w kazdym 169 kulek zobaczymy jakbys jeczal
no i gogle na oczy
zaczac mozna juz z pistolem na gaz, pewnie sie przerzuce na to bo przez kregoslup nie moge jezdzic zabardzo na rowerze
bikerbo: wiesz chetnie bym wyprobowal na tobie dzialanie granatnika uatomatycznego 6 granatow 40mm zasilanych gazem w kazdym 169 kulek zobaczymy jakbys jeczal
teh_pwnerer
-
- Kontakt:
http://www.uncompany.com/pageproductdet ... rodid=3295
trzymaj max :]
wlasciwie to moze nie automat no ale dziala jak rewolwer :]
trzymaj max :]
wlasciwie to moze nie automat no ale dziala jak rewolwer :]
teh_pwnerer
może zadam glupie pytanie, ale czy są dostępne jakies gumowe kulki albo cuś do wiatrowki (4,5mm) żeby się można bylo postrzelać? wcześniej o tym nie myślalem ale może jest coś takiego na rynku? nie znam się specjalnie na tym. Wiatrowka się kurzy bo ile mozna napierdalać do tarczy, czy innych wzglądnie nieruchmych celów:) a moznaby urządzic niezlą zabawe. tylko czy cos takiego wogóle mozna kupic? Zawsze chciałem wziąść kogos na cel, poczuć jego strach, pociągnąć za spust... ale nie jestem na tyle ******** żeby pakowac w ludzi olów, więc jak to jest?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434847
-
- Kontakt:
[quote="Pedro 47"]Fajna sprawa... Ciezko pogodzic rower i asg bo obydwa sa qrwa kosztowne :/[/quote]
Z tego powodu sprzedalem AEG'a :?
@wiedzmin: na BikerBo wez dodatkowo kamizelke US Army z kieszonkami na amunicje do granatnika. Wiesz, strzal w gebe, przeladowujesz - strzal...
Moj kumpel kiedys wybral na zeby z M203 - jeden mu ukruszylo :P
Z tego powodu sprzedalem AEG'a :?
@wiedzmin: na BikerBo wez dodatkowo kamizelke US Army z kieszonkami na amunicje do granatnika. Wiesz, strzal w gebe, przeladowujesz - strzal...
Moj kumpel kiedys wybral na zeby z M203 - jeden mu ukruszylo :P
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt: