MTB vs BMX
MTB vs BMX
no i stawiam takie pytanie co lepsze mtb czy bmx oczywiscie mowiac o mtb chodzi mi o streetowo-dirtowy rowwerek a nie do dh:) a bmx to chyba wiadomo:) wypisujcie + i - mtb i bmx
Od BMX'a jest lepszy tylko duży.
Za to od duzego lepszy jest tylko i wylacznie BMX!
Kazdy jezdzi na tym co lubi... Ja np. nie umiem bunnego na małym rowerku... Nie wyobrazam sobie jazdy na czyms takim... A koledzy z małymi, maja odwrotnie :P
Za to od duzego lepszy jest tylko i wylacznie BMX!
Kazdy jezdzi na tym co lubi... Ja np. nie umiem bunnego na małym rowerku... Nie wyobrazam sobie jazdy na czyms takim... A koledzy z małymi, maja odwrotnie :P
--Street--
http://www.destroyer.pl/Galeria/rowery/29.jpg - my ride
http://www.destroyer.pl/Galeria/rowery/29.jpg - my ride
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja tam w pracy siedzialem i deszcz mi byl nie straszny;)
A co do sporu - za mtb przemawia wygoda i uniwersalnosc. Jedziesz gdzies dalej? Siodlo w gore i pedalujemy. Na iksie ciezko wybrac sie dalej niz polowa miasta;)) I to chyba wszystko;))
bmx`y sa male, zwinne i pancerne. Mozna przebolec to, ze waza dosyc duzo. Zadko kiedy cos sie psuje a na pewno nie ma jeczenia ze przerzutka przeskakuje, amor strzela itp ;)
A co do sporu - za mtb przemawia wygoda i uniwersalnosc. Jedziesz gdzies dalej? Siodlo w gore i pedalujemy. Na iksie ciezko wybrac sie dalej niz polowa miasta;)) I to chyba wszystko;))
bmx`y sa male, zwinne i pancerne. Mozna przebolec to, ze waza dosyc duzo. Zadko kiedy cos sie psuje a na pewno nie ma jeczenia ze przerzutka przeskakuje, amor strzela itp ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
Ja np. jak bym mieszkał bardziej na pólnoc niz mieszkam kupiłbym bmxa bo wtedy to tylko street dirt, a prawda jest taka ze wszyscy którzy muwiom ze nie umiejom jeździć na bmxie pierdolom głopoty bo przejechali sie dwa razy po 15 min to wiadomo ze sie nei przyzwyczaicie , myśle ze jakbyście mieli swojego ixa i pojeździli troche to napewno do miejskiej walki czy dirtu wybrlibyście ixa, po *** robicie kolejne ixy tylko na 26 czy tam 24 jak juz je wymyślono i sa napewno bardziej dopracowane niz takie gówno zwane MTB .
MTB na street i dirt saks!! Ale I`m a mountainbiker becasuse I can`t find anything that gives more fun.
PS. moje hasło bmxy na street rowery gurskie w góry :P :D Rasista ze mnie :P
MTB na street i dirt saks!! Ale I`m a mountainbiker becasuse I can`t find anything that gives more fun.
PS. moje hasło bmxy na street rowery gurskie w góry :P :D Rasista ze mnie :P
MTB jest zdecydowanie bardziej uniwersalny. Mozna na nim robic prawie wszystkie triki dirtowe co na bmx'ach. Na ixach mozna slajdowac/grindowac? Na MTB tez, a ze to jest trudniejsze no to trudno, ale jak ktos chce to sie nauczy :p Poza tym jakos mi sie w glowie nie miesci zeby zrobic BMX'em stair gapa. Co prawda widzialem kiedys (na extreme sports bodajze) jak kolesie skakali z dachu (oko 2m) na troche pochyle betonowe cos i ladowali dosyc miekko. Mimo to:
Jestem na tak dla MTB. bmixy tez sa spoko, ale zdecydowanie nie dla mnie :D
Jestem na tak dla MTB. bmixy tez sa spoko, ale zdecydowanie nie dla mnie :D
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike