Rock Shox Pike-Manitou stance??
Rock Shox Pike-Manitou stance??
piszciebo nie wiem co kupowac i dawajcie jakieś fajne foty. pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w sumie nikt jeszcze na Pike'u nie jeździł ale sądze, że będzie to zaajebiście płynny i sztywny bocznie (tylko na gruba oske wersja) widelec, jak większość RS z resztą...
Pedro 47 (btw. to Twój wiek?:) czemu tak sądzisz? wgm nie lipa w Manitou jest taka, że sprężyna jest tylko w jednej goleni... mam Blacka i złapał on w miesiąc luzy i coś mu stuka w tej goleni ze sprężyną... z Psylo nie miałem takich problemów i pracował lepiej..
Pedro 47 (btw. to Twój wiek?:) czemu tak sądzisz? wgm nie lipa w Manitou jest taka, że sprężyna jest tylko w jednej goleni... mam Blacka i złapał on w miesiąc luzy i coś mu stuka w tej goleni ze sprężyną... z Psylo nie miałem takich problemów i pracował lepiej..
"Hey ho lets go!"
Nie to nie jest moj wiek... odejmij 30 :P Sadze tak dlatego ze Stance jest bardziej ekonomiczna wersja flicka, Nie ma regulacji albo ma jedna... sam nie wiem, ale przez to nie ma w nim za bardzo co sie zdupic... Stance bedzie tanszy wiec jesli ktos chce amor do dirtu/streetu to nie wykorzysta czulosci Pike'a a nawet moze ona utrudniac kies "szoktriki" , Stance jesli jest mulasty to bedzie o niebo lepszy do katorgi, Pike bedzie lykal kazda nierownosc jak pospolita dziwka meskie nasienie. Ahy... amory RS z u-turnem maja sprezyne tylko w jednej ladze.
goRz tak w sumie wszyscy mowia o tym ze psylo sie nie nadaje do skakania bo za latwo dobic a kurcze nie widzialem zdjecia chodzby jednej peknietej korony :) Na maniciaki raczej malo kto narzeka i tyz peknietego nie widzialem (wyjatek sprung 5 --> dorado sc) a jedyne pekniecia o ktorych slychac to marzocchi... Czyzby ROCK SHOX rządził??? :P
Teee Michal 550 powiedz kurcze do czego amor bo tu zaraz sie przegadywanka zacznie... :P
goRz tak w sumie wszyscy mowia o tym ze psylo sie nie nadaje do skakania bo za latwo dobic a kurcze nie widzialem zdjecia chodzby jednej peknietej korony :) Na maniciaki raczej malo kto narzeka i tyz peknietego nie widzialem (wyjatek sprung 5 --> dorado sc) a jedyne pekniecia o ktorych slychac to marzocchi... Czyzby ROCK SHOX rządził??? :P
Teee Michal 550 powiedz kurcze do czego amor bo tu zaraz sie przegadywanka zacznie... :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s: