co sądzicie o tym amorku? chce sobie kupic cos w miare taniego ze skokiem okolo 130mm. rzuccie jeszcze jakimis modelami. jak by ktos mial mozo soula do sprzedania to podaje moj numer gg 5950834. z gory dzieki za wszystkie posty.
Co do pracy to DURO nie można nawet porównać do Soul X`a, w kwestii sztywności jest to samo. Fakt różnica ceny jest olbrzymia, ale w pracy itd również. O tym amorze już na forum było, więc radzę poszukać, jak coś to napisz do nas.POzdrawiam
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
mozo soul x to suntour po tuningu, hahaha to mnie rozbawiło. Człowieku to chyba nigdy nie jeździłeś na mozo. Ten amor działa o wiele lepiej od sunoura. Co do wytrzymałości to nic nie mogę powiedzieć, ale pracę to ma całkiem spoko, napewno kilka razy lepszą od suntoura.
no ja wiem że duro po tuningu jest tańszy, chodziło mi o to że jakościowo mozo jest dużo lepszy. Cena to inna sprawa i nie zawsze opłaca się brać cos droższego.
mozo x soul jest w testach dh-zone zajrzyj tam a duro sie nie oplaca lepiej pozbierac !!!! na cos lepszego a teraz idzie zima to dozpieraj do wiosny na wedga albo drop offa dj za cizeko chodza;//;/