Jaki amorek do ramy dc cock
Jaki amorek do ramy dc cock
zamierzam złożyć dość wytrzymały rowerek na tej ramie i nie mogę zdecydować się na odpowiedniego amorka. nie zależy mi na wadze, myślałem o Junior T, albo o jakimś podobnym (równierz cenowo) tylko od Rock Shox. nie wiem czy to dobry pomysł, dlatego radzę się was - expertów...:>
przeznaczenie rowerka to freeride.
przeznaczenie rowerka to freeride.
-
- Kontakt:
tak tak oczywiście regulacja tłumienia jest w ogóle nie potrzebna najlepiej żeby jej w ogóle nie byo, naprężenia wstępnego też może nie być bo to w ogóle nie potrzebne. kurde kto to gada takie pierdoły? Rozumiem że blokada skoku się nie każdemu przydaje no ale nie przechodźmy z jednej skarajności w drugą.
CYTAT: tyfusa "A co jest najlepsze (najwytrzymalsze)?"
ODPOWIEDZ: napewno nie rama ktora wybrales :)
a co do amora, dla mnie dwopolka jest do fulla a do sztywniakow zaklada sie jednopolki :) dwopolka strasznie ogranicza trikowanie, chyba ze ci na tym wogole nie zalezy, ale w tym momencie sa ja na rynku amory jednopolkowe co maja po 170mm, wiec luzik. Ja sam teraz kupuje amora, rock shox pike ktory ma regulacje 90-140mm :) - zyc nie umierac :D
ODPOWIEDZ: napewno nie rama ktora wybrales :)
a co do amora, dla mnie dwopolka jest do fulla a do sztywniakow zaklada sie jednopolki :) dwopolka strasznie ogranicza trikowanie, chyba ze ci na tym wogole nie zalezy, ale w tym momencie sa ja na rynku amory jednopolkowe co maja po 170mm, wiec luzik. Ja sam teraz kupuje amora, rock shox pike ktory ma regulacje 90-140mm :) - zyc nie umierac :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
do cocka wez
juniora lub stance king pin (bedzie wytrzymaly)boxera LUB monstera np 2002
albo jakas jednopolke np shermana albo pike lub stance
a co do ramy to jak chcesz freeridowac to ja bym bral fulla dm albo cos w tym stylu a amor to juz od ciebie zalezy , np taka konfiguracja dm 2.0 fr +boxer
albo jakies manitou
juniora lub stance king pin (bedzie wytrzymaly)boxera LUB monstera np 2002
albo jakas jednopolke np shermana albo pike lub stance
a co do ramy to jak chcesz freeridowac to ja bym bral fulla dm albo cos w tym stylu a amor to juz od ciebie zalezy , np taka konfiguracja dm 2.0 fr +boxer
albo jakies manitou
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)