Jazda po mieście wi integralu
Na mnie sie dziwnie patrza, jak jade na niskim siodelku nawet w orzeszku..
jeszcze lepiej bylo jak mnie z kumplem smiechawa zlapala na rowerach jak jechalismy do lasu (on w ff).
ale jeszcze bardziej sie lampia lesni spacerowicze jak sie cos buduje (ostatnio naprawialismy bande i podwyzszalismy dropika) :D
jeszcze lepiej bylo jak mnie z kumplem smiechawa zlapala na rowerach jak jechalismy do lasu (on w ff).
ale jeszcze bardziej sie lampia lesni spacerowicze jak sie cos buduje (ostatnio naprawialismy bande i podwyzszalismy dropika) :D
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
jak kiedys sobie czekalem na qumpla to gosc co wychodzil z jego klatki powiedzial mi ze nie dosc ze jezdze w kasku na motor to jeszcze na opuszczonym siodelku i kiedys bede mial reumatyzm to polewke z goscia mielismy przez caly bozy dzionek
moj kask to 661 full brvo - czyli kask na motor:):):):):)
moj kask to 661 full brvo - czyli kask na motor:):):):):)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=505932 .....moj rowerek
adi: " no dokładnie, włąsnie większośc ludzi używa takich kasów nie dlatego że ostro jeźdza i może sie coś im stać ,tylko po to żeby sobie poszpanować"
Co oznacza "ostro jeżdzą"????
O ile wiem(na własnym przykładzie) to łeb mozna sobie rozwalic nawet na teoretycznie prostej drodze i gdybym "nie szpanował" FF to mialbym baniak ostro pokiereszowany :/ A co do szpanu to sie zgadzam, ale prawda jest taka, ze wielu buja sie po miescie nie majac kaskow.
Co oznacza "ostro jeżdzą"????
O ile wiem(na własnym przykładzie) to łeb mozna sobie rozwalic nawet na teoretycznie prostej drodze i gdybym "nie szpanował" FF to mialbym baniak ostro pokiereszowany :/ A co do szpanu to sie zgadzam, ale prawda jest taka, ze wielu buja sie po miescie nie majac kaskow.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
U mnie ludzie jeszcze nie znają sportow rowerowych :) jest nas w miescie 3 moze 4 i bmx owcy, zawsze jak sobie wracamy miastem do chaty ludzie gapią sie jak by kurde widzieli marsjan, czasem rzucają teksty ze az z roweru czasem spasc mozna :)
ale i tak jestem zdania , jebac ich ;)
ale i tak jestem zdania , jebac ich ;)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=667158
[quote="white"]jak kiedys sobie czekalem na qumpla to gosc co wychodzil z jego klatki powiedzial mi ze nie dosc ze jezdze w kasku na motor to jeszcze na opuszczonym siodelku i kiedys bede mial reumatyzm to polewke z goscia mielismy przez caly bozy dzionek
moj kask to 661 full brvo - czyli kask na motor:):):):):)[/quote]
Moj Azonic spelnia normy do motocrossu, hehehe :) Ale ja przewaznie nie jezdze w ff po miscie, bo jest w nim za goraco- w koncu 0 otworow wentylacyjnych...
moj kask to 661 full brvo - czyli kask na motor:):):):):)[/quote]
Moj Azonic spelnia normy do motocrossu, hehehe :) Ale ja przewaznie nie jezdze w ff po miscie, bo jest w nim za goraco- w koncu 0 otworow wentylacyjnych...
-
- Kontakt:
iceman> dobrze wiesz o jakich ludzi mi chodzi, bo są tacy którzy kupują kask,ochraniacze,zbroje jakieś uszwyniacze ale nigdy w życiu nie skoczą z metrowego murka, ale lato czy zima żeby było 35 stopni to i tak w zbroi i kasu jeźdzą, włąsnie po prostej drodze
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
-
- Kontakt: