Jazda po mieście wi integralu

Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

Na mnie sie dziwnie patrza, jak jade na niskim siodelku nawet w orzeszku..
jeszcze lepiej bylo jak mnie z kumplem smiechawa zlapala na rowerach jak jechalismy do lasu (on w ff).
ale jeszcze bardziej sie lampia lesni spacerowicze jak sie cos buduje (ostatnio naprawialismy bande i podwyzszalismy dropika) :D
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Rok dwa i się ludzie przywyczają, a tych którzy mają kask ale wstydzą się w nim jeździć, żałuje... Lipa
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

ludzie czesto sie patrza nie z powodu tego ze ma sie kask ale czesto z tego ze to rowerzysta wyczynowy i moze cos pokaze... ale to raczej nie stare babcie a nawet fajnie jak sie ludzie patrza jak ktos juz powiedzial to jest sie w centrum uwagi :D
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

wezcie pod uwage ze duzo osob- tych co tu smuty pierdolą tez- tylko po to zaklada integrala zeby ludziki sie gapily...bo czują sie wtedy ja macho, swoją indywidualość normalnie glebiej odczuwają...
lol
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
white
Kontakt:

Post autor: white »

jak kiedys sobie czekalem na qumpla to gosc co wychodzil z jego klatki powiedzial mi ze nie dosc ze jezdze w kasku na motor to jeszcze na opuszczonym siodelku i kiedys bede mial reumatyzm to polewke z goscia mielismy przez caly bozy dzionek

moj kask to 661 full brvo - czyli kask na motor:):):):):)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=505932 .....moj rowerek
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

Qcor> no dokładnie, włąsnie większośc ludzi używa takich kasów nie dlatego że ostro jeźdza i może sie coś im stać ,tylko po to żeby sobie poszpanować ,jaki to gość jest fajny że ma full itd
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
Xprot

Post autor: Xprot »

x czem sie nei da wyslac samego x?
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

adi: " no dokładnie, włąsnie większośc ludzi używa takich kasów nie dlatego że ostro jeźdza i może sie coś im stać ,tylko po to żeby sobie poszpanować"

Co oznacza "ostro jeżdzą"????

O ile wiem(na własnym przykładzie) to łeb mozna sobie rozwalic nawet na teoretycznie prostej drodze i gdybym "nie szpanował" FF to mialbym baniak ostro pokiereszowany :/ A co do szpanu to sie zgadzam, ale prawda jest taka, ze wielu buja sie po miescie nie majac kaskow.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
grohu
Kontakt:

Post autor: grohu »

U mnie ludzie jeszcze nie znają sportow rowerowych :) jest nas w miescie 3 moze 4 i bmx owcy, zawsze jak sobie wracamy miastem do chaty ludzie gapią sie jak by kurde widzieli marsjan, czasem rzucają teksty ze az z roweru czasem spasc mozna :)
ale i tak jestem zdania , jebac ich ;)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=667158
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

[quote="white"]jak kiedys sobie czekalem na qumpla to gosc co wychodzil z jego klatki powiedzial mi ze nie dosc ze jezdze w kasku na motor to jeszcze na opuszczonym siodelku i kiedys bede mial reumatyzm to polewke z goscia mielismy przez caly bozy dzionek

moj kask to 661 full brvo - czyli kask na motor:):):):):)[/quote]

Moj Azonic spelnia normy do motocrossu, hehehe :) Ale ja przewaznie nie jezdze w ff po miscie, bo jest w nim za goraco- w koncu 0 otworow wentylacyjnych...
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Ja po banny hopie zaliczyłem 0,5m slide po asfalcie ... Kask zawsze i wszędzie... Planuje wyskoczyć z nim na WF i pokazać kartke od lekarza :P
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
konastab
Kontakt:

Post autor: konastab »

Ja takze jezdzielem po miescie w FF i mnie tam gowno obchodzilo czy sie ludzie gapisa czy nie. Najwazniejsze jest bezpieczenstwo.
Fukai
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

ja dzis gdybym mial FF to zarylbym ni o asfalt - w czasie powrotu z lasu 'zawadzilismy' o siebie z kumplem.. a tak skore na szczece uratowal zarost :D
nie mniej jednak planuje zakup ochraniaczy na kolana/golenie, bo boli :]
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Uzytkownik
Kontakt:

Post autor: Uzytkownik »

Na mnie się ludzie zawsze patrzą. Bo u mnie na wiosce tylko ja robię manuale itd. I patrzą jak na wariata, kask żaden nie potrzebny. Ale w 2005 sobie kupię.
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

iceman> dobrze wiesz o jakich ludzi mi chodzi, bo są tacy którzy kupują kask,ochraniacze,zbroje jakieś uszwyniacze ale nigdy w życiu nie skoczą z metrowego murka, ale lato czy zima żeby było 35 stopni to i tak w zbroi i kasu jeźdzą, włąsnie po prostej drodze
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

wiem bo czasami widuje takich obkupionych po uszy co jezdza sobie po Rynku a do lasu nie ma bola zeby zawitali :/// az sie plakac chce, no ale coz, ich sprawa...
ide obejrzec sobie Mega HIT na polsacie bo GODZIILLAAA leci :PP
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Slon
Kontakt:

Post autor: Slon »

a ja kupilem ff i w nim smigam i pierdole ludzi zreszta zeby tylko w ff zbroja na wieszchu i niechc sie je**** jak im cos przeszkadza zreszta nietylko na roweze w ff jezdze (patrz opis)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
Uzytkownik
Kontakt:

Post autor: Uzytkownik »

A w Selgrosie widziałem z 100 zł. taki ochraniacz na korpus (do snowboardu teoretycznie) i sobie pomyślałem, że to dobre może być (i tanie), zawsze trochę ochroni. Jak ktoś jeździ DH, i nie ma kasy na zbroję, to warto zinwestować. Wyglądało O.K. :? !
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Ważne żeby bania była bezpieczna-choćby nocnik założyć na głowę-to i tak lepiej niż bez kasku.
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ODPOWIEDZ