Czy wam tez to doskwiera
a ja nie jeźdże od 2 miechow ;( odkąd rama pękła nie mam pieniedzy na nową :/ a tylko rower do crosscountry ale to za lekkie jest i za wysokie :/
aleee LIPA ! ludzie kto wspomoże biednego ?? musze dozbierać tylko 350 zeta do nowej ramy
=) ale chujwowo jest ! nie do opisania, musiałbym zapisać z 2 strony A4 :/
aleee LIPA ! ludzie kto wspomoże biednego ?? musze dozbierać tylko 350 zeta do nowej ramy
=) ale chujwowo jest ! nie do opisania, musiałbym zapisać z 2 strony A4 :/
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
just fuck it.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A JA SYPIAM..ALE JAK WIDZĘ ZA OKNEM OSTATNIE PODRYGI LATA I MOJEJ EKIPY PRZEJEZDZAJĄCEJ A MNIE W CIEPŁYCH KAPCIACH PISZĄCEGO NA TYM DH-ZONK'U TO KURRWICA MNIE BIERZE,COŻ...BYŁO ODRAZU KUPIĆ DOBRĄ ZEMBATKĘ I NIE OGLĄDAĆ TEJ ZAJECHANEJ TAK ŻE ŻEBY TO LEKKA FALBANKA-ALU SIĘ SCIERA..I ROBBIĆ BUNNEGO PRZEZ PŁOTEK LĄDUJĄC TAK,ŻĘ PRZEŻUTKA SIĘ WKECIŁA W SZPRYCHY..BIEDNY Deor,A TAK SWOJĄ DROGĄ! CHCĘ GO SPRZEDAĆ.TEGO DEORA-ZA JAKIEŚ 30ZETA, NIE MA WÓZKA OD WEWNĘTRZNEJ STR. KOŁA BO SIĘ ZŁAMAŁ JEST TO W PEŁNI WYMIENIALNE RESZTA PROSTA I DOBRA,DORZUCĘ KÓŁECZKA NOWE.MI SIĘ NIE CHCIAŁO SZUKAĆ TEJ CZĘSCI I KUPIŁEM NASTĘPNEGO.A ZĘBATKĘ ZAMÓWIŁEM U DZIKIEGO-POLECAM!!! 70 ZETA NIE DO ZAJJJJEBAANIAAA! STAL NIERDZEWNA
NEVER EAT YELLOW SNOW! GHAHA!!
Panowie. 3 tygodnie to na prawde niedlugo...ja juz nie bylem na rowerze od... 5 maja 2004 roku, wiec juz 6 miesiecy minelo... wiec pomyslcie jak ja sie wkurw*** normalnie sny, marzenia. na dodatek rozstalem sie z dziewczyna i nie mam co robic i sie tylko wk**** ale na szczescie dostaelm reszte kasy, kupuje czesci i jakies 2 do 3 tygodni i snie,bloto,lod czy h** wie co to jezdze!! zakladam kalesony, 3 bluzy i kominiarke i pocinam:)
-
- Kontakt:
ja teraz z braku kasy sprzedaje moj i bede juz w nowym roku cos skladal w zime nie lubie jezdzic mam staw kolanowy chyba rozjebany bo jak jest zimno to mnie kolano napierdala wiec mi sie nie chce ... poczekam z pol roku bede mial rower w sam raz na wiosne i na lato
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/