tarcze :D sam bede kupowal shimano deore 475 :D zawaliscie hamuja... znajomy ma to jak je testowalem to malo co przez kiere nie wyjepalem bo za mocno zlapaly :/
Bo jak si edobrze ustwai to kazdy cie wywali przez kiere nawet vk typu sram 7 za 65 zl nowy :\...a jak masz 180 to XT i rulez na allegro ostatnio byly w bdb stanie za 150 kup teraz ja bym sie nie zastanawial...
na allegro jest Tektro Aquila - tarczowy... tarcza 180mm ja go kupilem i jest ok... to taki bardzo dobrze poprawiony tektro IO z wieksza powierzchnia klockow, ale jest jeden maly dylemat na temat ktorego zaraz zreszta zaloze temat. - adaptery sa za male do tarcz 180mm :|
v-KI! SZCZENY OD SHIMANO JAKIEŚ BYLE NIE SIS, I PORZĄDNE KLAMKI NP.AVID JA KUPIŁEM SDL-2.0 ZA 40 ZETA ALE TO CHYBA ŻADKO SIEZDARZA ALE AVIDY SĄ DOBRE,BO JAK W COŚ PRZYKURRWISZ TO SIĘ OSTATECZNIE GNĄ TAM GDZIE INNE BY PEKŁY,TAK SŁYSZAŁEM.
AVID DOBRE SO,NO TO INO TYLE.
no i to ze najlepszy bedzie shimano deore 475 :] a jak nie to klamka za 20zł jakas dobra z shimano albo jakiejs innej firmy i jakas tania vka za 33zł za sztuke - u mnie w miescie :D mam taka i jest zawalista :]
heheheh kazdy che pomoc ale nikt nie wie, czy tarcza czy v-ka, czy z klamkami czy nie ,czy dwa hamulce czy jeden :) hahahah co za gosc napisal i poszedl :D
GuzioR wez wyluzuj co??Bo pierdo lisz trzy po trzy...komplet takich,jak to po chamsku nazwales, "shimanowskich shitow" 475 na tarczach 180 bodajze i jest z tego taka zyleta ze niech sie moje tektro schowa...Wyregulujesz i dziala bardzo dobrze.A ze sam masz,podejrzewam,Shimanowskie v-ki i nie hamuje one dobrze to nie znaczy ze shimno jako takie jest zle.
Sam spadaj
sluchaj chlopie-Twoi koledzy mieli i podejrzewam ze po prostu nie umieli ich wyregulowac.I to jeszcze nie powod zeby twierdzic ze sa do dupy.A poza tym spusc troche z tonu bo sie wkurwiajacy robisz..
a ile przepraszam??Bo patrzac na zdjecie jakies 15...albo i mniej...a ja tam nie wiem jak mk bike reguluje,ja wiem ze kolega sobie w domu wyregulowal wiec to raczej problem wielki nie jest...