Ja jezdze na ballisticu jestem drugim wlascicielem tego sprzetu. Byla ona uzywana do dirtu i chyba 3 razy z trasy dh zjechalem i zadnych uszkodzeń.Ja w sumie nie slyszalem zeby ballistic pękł :P
Virus ballistic to nie shit!
Ballistica widziałem tylko jednego, który poległ!(były zdjecia!), a już jest na Polskim rynku (z tego co wiem) ok 3 lata!
A point tez jest zajebisty, też tylko jeden poległ! wieć żadna ramka to nie shit!
[b]Virus[/b] wiesz "pełno" bo ludzie pisali ale foto nie było :/ a jak nie ma foto to nikt nie wieży...więc przyjmuje się że jeden...a jak ty każdemu tak wieżysz to przyjmij do wiadomości że dzisiaj połamałem MONSTERA na 2005 na krawężniku...:P
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
pospawanego na widełkach sajkopionta widziałem w Milanówku, kumplowi w tej ramie zrobiło sie jajo z główki. Tak swoja drogą to sie dziwie , ze one nie pękają....
DJ wejdz na www.btr.glt.pl i zobacz sobie w foto i zepsuty sprzet... Takiemu Marcelowi zaczela pekac ta ramka... a teras juz nie jezdzi bo podobno glowki nie ma...
bossze........ a ile osob co polamalo nie ma neta ? he ?
a ile osob co palamlo sie nie chwali ?
a ile osob nie jest na tym forum he ?
kazda rama peknie... predzej czy pozniej