juzek tak apropo to tarcze 235mm a pomysl jest dobry delte albo hi 5 skoko 127mm i sa zajebiste jechalem z jakies 25km i zajebalem w barierke i nawet sie nei wygiol cacko jest jedno ale to sa dwopolki :/
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
kupuj gile tylko ta z 2003 ja na niej rok jezdzilem zlamalem i mi wymienili na gwarancji skoczylem na niej dropa 2 metry i przezyla odpierdalalem durzo innych akcji ktorych ktore nie byly przyjazne dla amora ale nic sie nei dzialo a waze jakies 75 kg poki co taki amorek powinien ci wystarczyc
no nie wiem... RST mnie nie przekonuje- ja mam Marcoka MZ compa- 80 skoku za 550 zeta. Całkiem spoko tylko trzeba sprężyny na bardziej miękkie wymienić, bo na oryginalnych to z 6 cm. wycisnąłem... no ale należy dodać że waże tyle co lekkie gówno- 55 kilo. Amor może nie jest czóły ( właściwie to wogóle nie jest) , ale na dużych dropach naprawde daje rade
Mój kumpel ma po mnie Ballistica stalowego za 80zł rocznego, ja za niego 130 dałem ale mi jusz często dobijał :D i chłopak o jakieś 20 kg lżejszy daje na nim z hop na których lecisz z 7m i żyje, luzy troszke ma po mnie :D. Sam się dziwie że ten sprzęt jeszcze żyje nie spodziewałem się tego po takim czacie katowania. Możesz se cuś takiego nabrać i na coś lepszego dozbierać.