Kup rower w markecie
Kup rower w markecie
daj zarobić grabarzowi śmierć czeka.
Dziś gdy byłem na mieście zeskakiwałem z murku wokoło placu wolności na sztywnym streetowym roweże.
przyłączył się do mnie jakiś koleś na fullu z marketu.
Myślał pewnie że skoro ja na sztywnym skacze to on na fullu spoko luz może.
Po pierwszym jego skoku złamała się rama przy główce i koleż stracił 2 przednie zęby.
Co o tym myślicie ??
Może macie podobne historie ??
Dziś gdy byłem na mieście zeskakiwałem z murku wokoło placu wolności na sztywnym streetowym roweże.
przyłączył się do mnie jakiś koleś na fullu z marketu.
Myślał pewnie że skoro ja na sztywnym skacze to on na fullu spoko luz może.
Po pierwszym jego skoku złamała się rama przy główce i koleż stracił 2 przednie zęby.
Co o tym myślicie ??
Może macie podobne historie ??
Mój ojciec ma rower. Pewnego razu kazał mi wymienić hamulce. Dał mi kasę (200zl). No to mu zrobiłem sprzęcik. Wymieniłem nie tylko hample ale też korby (były plastykowe) pedały (tatuś ma platformy :P) kiere i klamki.
Pewnego razu pożyczyłem ten sprzęt aby się do szkoły dostać (BMXem nie pojadę, bo zakoszą po 5 minutach...). Po drodze skakałem po murkach 40 cm i rower wytrzymyał. Fajnie było. Zaznaczę tylko, że to sztywniak.
Ale i tak rowery z marketu są do odbytu. A fule to już wogóle... :P
Pewnego razu pożyczyłem ten sprzęt aby się do szkoły dostać (BMXem nie pojadę, bo zakoszą po 5 minutach...). Po drodze skakałem po murkach 40 cm i rower wytrzymyał. Fajnie było. Zaznaczę tylko, że to sztywniak.
Ale i tak rowery z marketu są do odbytu. A fule to już wogóle... :P
No fakt wiele ludzi w marketach nabiera się że jak shimano to odrazu dobre .
Po zatym mnie najbardziej szkoda dzieciaków co dostanom rower z marketu na komunie ja dosałem ale to było dawno temu.
Lecz niedałem popełnic takiego błędu mojemu bratu powiedzałem mu żeby niedawali mu roweru tylko $ i za 2500 już złożyło się rower a nie pseudo rowerek.
Po zatym mnie najbardziej szkoda dzieciaków co dostanom rower z marketu na komunie ja dosałem ale to było dawno temu.
Lecz niedałem popełnic takiego błędu mojemu bratu powiedzałem mu żeby niedawali mu roweru tylko $ i za 2500 już złożyło się rower a nie pseudo rowerek.
-
- Kontakt:
HAHAHA!! BURNING NIE MÓWIŁEŚ O SZEŚCIOSZPRYCHOWYCH STALOWYCH ODLEWANYCH KOŁACH W JEDNYM Z NICH-TO DOPIERO JE,BANY LOL!!!
WIDZIAŁEM RAZ W LESIE DZIEWCZYNĘ,TAK ZE 13 LAT NA JAKIMŚ WYJEBAAANYM CHOPPERZE ,POTEM ZOBACZYŁEM ŻE JEJ WYKURWIOONY 2PÓŁKOWY WIDELEC JEST PĘKNIĘTY,I POŁOŻONY O PARĘ ŁADNYCH STOPNI,Z DALEKA BYŁO WIDAĆ.
CIEKAWE JAK TERAZ WYGLĄDA I ILE MA ZĘBÓW..IF NONE SHE COULD SUCK A BIT..HUH!
WIDZIAŁEM RAZ W LESIE DZIEWCZYNĘ,TAK ZE 13 LAT NA JAKIMŚ WYJEBAAANYM CHOPPERZE ,POTEM ZOBACZYŁEM ŻE JEJ WYKURWIOONY 2PÓŁKOWY WIDELEC JEST PĘKNIĘTY,I POŁOŻONY O PARĘ ŁADNYCH STOPNI,Z DALEKA BYŁO WIDAĆ.
CIEKAWE JAK TERAZ WYGLĄDA I ILE MA ZĘBÓW..IF NONE SHE COULD SUCK A BIT..HUH!
FREE YO MIND
-
- Kontakt:
jeszcze rok temu jeździłem na full z marketu (WONDER) no ale naszczęście teraz mam Kone scrapa:) a musze wam powiedzieć że full sie nierozpierdolił, a dawałem na nim z hopek i sie trzymał, *** z tym że wszystko dobijało no ale to już naszczęście przeszłość...
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091