Kup rower w markecie
Buehehe...a nawiązując do HOOK_UP!!-a....u nas też sie dzieciak co w 4 klasie jest i z 30 kg waży wozi na "fullu" ACTIVA i niedość, że pod nim to nie działa i na ten rower wejść nie może, to tą "dwupółę" na 15 stopni ma wykrzywionał....tylko czekam aż sie złamie....hehehe...
http://dhcyc.pinkbike.com
hehe...to u nas na jednym stoliku...no normalnie myślałem że pierdolne...gościu na czymś nawet w 1/10 nie wartym wigry, rozpierdalającym sie....bez hampli, w ogóle to prawie rober nie był....skakał z kolegami..i to gówno na kółkach na 3 osoby było....Boshe....ąz dziwne że żaden sie nie wyjebał..., a szkoda :-((((...jeden blisko był, bo ten stolik to na 1,5 metra od ziemi wybija (od podłoża na którym jest usypany), a ta pała tak sie napeciła, że prawie na płaskei wylądowała i zaczęłą sie śmiać, że mu "amor" nie powrócił i że już kiedyś tak miał....hehheeeeeeeeee...stać i płakać, albo zajebac i sp*******ć.....
Jasne budka, ale jak takie pałki na realoskich fullach jeżdżą i sie popisują chociaz nic nie umieją to jak sie nie śmiać.....nie se barany odpuszczą...co innego jak ktos ma pojęcie i coś mu sie stanie (z winy sprzętu czy po prostu wypadek przy pracy....każdemu sie zdażyć może..)
-
- Kontakt:
No u nas jest taki koleś na którego mówimy fly kamikadze na makrokeszowym fulu z pogiętymi przeżutkami, porostą kierą i niedziałającymi hamplami. no i raz przyjechał na hopy i tam jest też taka hopa z gapą okolo 10ft., napędził sie i przeleciał na płaskie na przednie kolo.... pożniej latał albo na sprocketa albo jak worek kartofli..
no ja na moim makrokeszy sprzed 6cio lat zaliczylem glebe bo.. kolo samo sie skrecilo :D wpadlem w piach na zjezdzie i trzymalem kiere prosto, a kolo siup i gleba :D
widelec tez sie pogial, ale przednio kolko z niego nadal katuje.. te stare makrokesze jakies lepsiejsze byly :D:D:D
Hook-up: mowie o tym srebrym z 6cioma szprychami - toto nie az takie gowno jest nawet.. amorki nawet w miare wybieraja, choc marnie, no i lecialem na nim te hopke przy ciekawej i lux.. tylko kola pocentrowalem (a nic sie z tym juz nie zrobi) i korbe zgialem, ale wymieniona juz :D
widelec tez sie pogial, ale przednio kolko z niego nadal katuje.. te stare makrokesze jakies lepsiejsze byly :D:D:D
Hook-up: mowie o tym srebrym z 6cioma szprychami - toto nie az takie gowno jest nawet.. amorki nawet w miare wybieraja, choc marnie, no i lecialem na nim te hopke przy ciekawej i lux.. tylko kola pocentrowalem (a nic sie z tym juz nie zrobi) i korbe zgialem, ale wymieniona juz :D
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
U nas jest gościu który uwaga, uwaga: ćwiczy trial na fullu z marketu!! Zalewe mam z niego ostrą :D
Inna historia: pewnego dnia powstała u nas spora hopa. Pierwsza tego typu w naszym mieście. Spora była. Raz wsadził się na nią dzieciak na składaku rometa!! Finał to połamany rower i poraniony użytkownik roweru...
Inna historia: pewnego dnia powstała u nas spora hopa. Pierwsza tego typu w naszym mieście. Spora była. Raz wsadził się na nią dzieciak na składaku rometa!! Finał to połamany rower i poraniony użytkownik roweru...
u nas koles ma takiego biedronkowego bike'a. poszlem do niego do garazu bo mnie zaprosil (zaprosil bo imalem fajny rower) pokazal kone shcrap 2003 - powiedzial ze to kicha tylko 9 przerzutek ( jeden blat prozod a to byla jego brata) potem poszlismy dalej a ty gosc pokazuje biedronko-bike'a i kurwa mowi ze to jest cos. Hamulce fał brejk, resory (full), i kurwa do tego pancerne kola ze stali. myslalem ze kurwa gosciowi zajebie ale pojeczhalem od niego, i kurwa do dzis mecza mnie koshmary, spac nie moge
-
- Kontakt:
Kurna te rowery jezeli mozna je tak nazwać to jest gówno jesli miał bym miał miec taki rower to wolał bym sie zapaśc pod ziemie . takie cus jeśżdziy tylko 0.5 roku jesli dobrze pujdzie a potem szlak go trafia
rdza i wszystko amory nawet niepracuja , trzeszczą , a zlodzieje leca na te biki jak muchy do gówna nierozumiem ich głupoty oczywiśc pierdoły leca na te rowery zaden drech bo oni wiedza co i jak beje zasrane ....
rdza i wszystko amory nawet niepracuja , trzeszczą , a zlodzieje leca na te biki jak muchy do gówna nierozumiem ich głupoty oczywiśc pierdoły leca na te rowery zaden drech bo oni wiedza co i jak beje zasrane ....
Redbull doda ci skrzydeł / Ja latam ,on lata, jasne głupki pełny serwis.