zawody street mtb ????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
przemoo ja ci priva wysylalem juz chyba ze 2 razy bo mam cos co moze cie zainteresuje..dostałes??jak nie to moze wez podaj maila albo napisz na rastabandita@wp.pl
pzdr
napisz co zrobiles z drop-offem bom ciekaw wielce:)
pzdr
napisz co zrobiles z drop-offem bom ciekaw wielce:)
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moj mail to przemooo88@o2.pl lub przemo_o_o@buziaczek.pl wiec pisz na ktorys z tych : a priv nie dostalem nei wiem czemu moze cos sie zepsulo
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
jak widze jak sie klucicie to odechciewa mi sie cokolwiek robic
ostatnio gadalem z jednym czlowiekiem jezdzacym na bmx-ie i to co mi powiedzial to hyba jednak prawda jesli tak dalej bedziemy jezdzic po sobie to lepiej nie robic zadnych zawdów bo jeszcze bedzie wielka rozruba
a zawody streetowe bmx nie biorą sie z tego ze redbull sobie tak wymyslil tylko ludzie sie do niego zglosili i zaczeli rozmawiac z nim a udalo im sie bo sa zjednoczeni a cigle sie kluca
ostatnio gadalem z jednym czlowiekiem jezdzacym na bmx-ie i to co mi powiedzial to hyba jednak prawda jesli tak dalej bedziemy jezdzic po sobie to lepiej nie robic zadnych zawdów bo jeszcze bedzie wielka rozruba
a zawody streetowe bmx nie biorą sie z tego ze redbull sobie tak wymyslil tylko ludzie sie do niego zglosili i zaczeli rozmawiac z nim a udalo im sie bo sa zjednoczeni a cigle sie kluca
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
-
- Kontakt:
niech mi niekt nie pie-rdo-li (glownie przemoo jakies) ze jest za malo przeszkud
w jutrzence na zawody.owszem na prosowe zawody to na maxa ******* miejsce.
ale w polsce scena street mtb raczkuje ze ch-uj i na 100% nie bylo by nawet 15 riderow potrafiacych jedzic w parku.....
a tak jak ty piszesz "banny to maula to barspin" to sa raczej trik na ulice a nie na skejpark bo jak wszyscy wiem street course w skejparku roznie sie bardzo od strretu powiedzmy to takiego jak robisz to na ulicy..... oczywisice mozesz
ale po to sa qutery raile i inne dicajsy zebysz tego kozysztac
powiem ci ze ostatnio jedzilem 2 godziny po samamy quterpipie i nie nie znudzilo mi sie wcale bo jest 10 trikow ktore soboe tam katuje i kolejnych 110 ktorych nie potrafie wykonac.... wiec nie pi-erd-ol
pomysl dobry tylko ze jest tam naprawde malo miejsca jak piszesz... jak byam zawody wcisna to bylo by cienkoo
wogule to kto mugl b startowac w
takic zawodach ....??
1swen
2nypel
3pawel z grodziska?
4 wariat????
5tomson z boalegostoku
6 bartek zbialego stoku
7 moze horf ale on by nie chal
10-15...moze kayak z wrocka moze dirtowy z wrocka?
16.przemoo
o ku-rwa to w sumie juz jest skalad
mozna by sprobowac jak bede na jutrznece to pogadam z walscicielem
i ch-uj
a zapomialem o bartku z warzszawy ioon tez by pewnie wystartowal
w jutrzence na zawody.owszem na prosowe zawody to na maxa ******* miejsce.
ale w polsce scena street mtb raczkuje ze ch-uj i na 100% nie bylo by nawet 15 riderow potrafiacych jedzic w parku.....
a tak jak ty piszesz "banny to maula to barspin" to sa raczej trik na ulice a nie na skejpark bo jak wszyscy wiem street course w skejparku roznie sie bardzo od strretu powiedzmy to takiego jak robisz to na ulicy..... oczywisice mozesz
ale po to sa qutery raile i inne dicajsy zebysz tego kozysztac
powiem ci ze ostatnio jedzilem 2 godziny po samamy quterpipie i nie nie znudzilo mi sie wcale bo jest 10 trikow ktore soboe tam katuje i kolejnych 110 ktorych nie potrafie wykonac.... wiec nie pi-erd-ol
pomysl dobry tylko ze jest tam naprawde malo miejsca jak piszesz... jak byam zawody wcisna to bylo by cienkoo
wogule to kto mugl b startowac w
takic zawodach ....??
1swen
2nypel
3pawel z grodziska?
4 wariat????
5tomson z boalegostoku
6 bartek zbialego stoku
7 moze horf ale on by nie chal
10-15...moze kayak z wrocka moze dirtowy z wrocka?
16.przemoo
o ku-rwa to w sumie juz jest skalad
mozna by sprobowac jak bede na jutrznece to pogadam z walscicielem
i ch-uj
a zapomialem o bartku z warzszawy ioon tez by pewnie wystartowal
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
-
- Kontakt:
jest malo miejsca na zawody masz racje to co napisalem akcja na ulice ... ale zauwaz ze tam nie ma jak zorganizowac zawodow publika to chyba na rampie by musiala stac bo gdzie indziej nei ma miejsca ... jak na kazoorze na zawodach fotograf pod dirtem Ci przeszkadzal :D i probowales w niego walnac rowerem to pomysl co by sie dzialo na jutrzenie ... ja bym startowal choc za wiele nie potrafie ... sam czesto przyjezdzam na jutrzene bo lubie to miejsce ale moim zdaniem cienko z zawodami
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
ja mam taki pomysl, moze zrobic zawody cos w stylu dualowych wyscigow tylko ze na ulicy. w czasie wyscigu trzeba cos przeskoczyc, na cos wskoczyc, z czegos zeskoczyc i pokonoc inne przeszkody, ktore mozna spotkac na ulicy i nie starac sie zrobic z tego wielkiej imprezy, tylko powolutku, z zawodow na zowody powiekrzac ja. co wy na to?
-
- Kontakt:
pier-dol-i mnie publika ktora i tak jest sztywna ziomus dla mnie moga stac w pizdu daleko ale na pewno jesli bysmy to sami zorganizowali to ludzie by stali w miejscach rozsadnych a nie jak na rebullu ze tu nie mozna wejsc a z aparatem tylko jak masz zielono-pomaranczowo-rozowo-ku-rwa-fioletowa opaske na reku. wydaje mi sie ze calkiem spoko bylo by dzieki zawodom wylonic jakas czolowke park ku-r-wa street mtb zwal to jak zwal nie wazne. I w ogole co wy sie martwicie o wpisowe i nagrody jak nawet nie wiecie jaki jest koszt zorganizowania nawet malych zawodow wiec ni ch-uj nie ogarniam na jakiej zasadzie wywnioskowaliscie kwote bodajze 25zeta na wpisowe na zawody. Nie wiem co o tym myslec. Wiem jedno ze jak ktos sie nie podejmie zorganizowania zawodow w skate parku to zawodow nigdy nie bedzie bo wszelkiego rodzaju proby jazdy na streecie gdzie nagroda jest browar a zawodnicy wybieraja wygranych miedzy soba jest jakas grubo chora opcja i mysle ze nie wyrobil bym w takim klimacie za dlugo. Yo.
pokoj.
-
- Kontakt:
mysle że jesli jest chęc to mozna sie powoli spotykać (bez podtekstów), gdzieś ustawić, o czymś pogadać, jeżeli jest wystarczający poziom żeby cos pokazać to można sie "pooooooowoli" brać za coś....może na początek ustawka na jakiś zawodach co by obgadac sprawe, zobaczyc co? kto ? i jak ??
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
Wiecie co? Dopiero teraz przeczytałem cały ten topic i od pierwszego posta wiedziałem dokładnie jak będzie wyglądać ciąg dalszy - gdybanie bez sensu z elementami bluzgania.....zróbmy zawody.....ta, zajebisty pomysł, zróbmy je.....no full-wypas, zróbmy, zróbmy.....itd pierdu, pierdu.
Jakbyście chcieli na prawdę je zorganizować to byście się zgadali w kilka osób, ogłosili to i zrobili, a nie pytali na tym debilnym forum czy to dobry pomysł czy nie.
Przypomnijcie sobie któreś z offowych zawodów 4X na kazoorce tego lata. Czy ktoś prowadził bezsensowne dyskusje o tym żeby zorganizować coś takiego? Oczywiście że nie. Po prostu puściło się info po sieci, podzwoniło do kilku osób i już. Wpisowe 1 zeta, browary na nagrody i tyle - nie ma co kombinować z mediami i sponsorami.
A tak w ogóle to lepiej nie róbicie tych zawodów bo okaże się że, z tych wszystkich megastreetowców których jest na forum 90% wystartuje 5 osób - tak jak z dirtem - jeden skacze, 30 robi zdjęcia :)))))
Jakbyście chcieli na prawdę je zorganizować to byście się zgadali w kilka osób, ogłosili to i zrobili, a nie pytali na tym debilnym forum czy to dobry pomysł czy nie.
Przypomnijcie sobie któreś z offowych zawodów 4X na kazoorce tego lata. Czy ktoś prowadził bezsensowne dyskusje o tym żeby zorganizować coś takiego? Oczywiście że nie. Po prostu puściło się info po sieci, podzwoniło do kilku osób i już. Wpisowe 1 zeta, browary na nagrody i tyle - nie ma co kombinować z mediami i sponsorami.
A tak w ogóle to lepiej nie róbicie tych zawodów bo okaże się że, z tych wszystkich megastreetowców których jest na forum 90% wystartuje 5 osób - tak jak z dirtem - jeden skacze, 30 robi zdjęcia :)))))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
gdybanie bez sensu, można by sie kiedyś ustawić na sesję streetową...a nie o organizowaniu zawodów na jutrzence gadacie, bez sensu, a przeszkody są wystarczające, aby się fajnie pobawić od czasu do czasu...ale elegancko by było, gdyby ktoś się wreszcie zainteresował i podjął organizacji streetowych zawodów dla mtb, ja bym sobie pojeździł...pozdro
No pain, no gain