To jest typowy Topic dla pozerów a nie ....
Nie ważne jest to na czym jeżdzisz tylko jak jeździsz
Odrazu pewnie polubicie tego użytkownika który ma rower za więcej kasy i nie każdy też ma pieniądze na taki dobry rower
narazie 1866PLN bez amora przedniego kola i hampli... to jest na miare moich mozliwosci sam, oszczedzam na mego rumaka... mam 16 lat i staram sie nie na ciagac starych...
mógłbym wręcz powiedzieć że dresiarski Topic bo dowiecie sie za ile ktoś ma rower i skąd jest a potem skrojcie go z niego (bez obrazy nie uważam was za dresiarzy chociaż że pozory mogą mylić)
kurcze nie chodzilo mi przeciez o to zeby pokazac innym ze mam lepszy rower ani kurcze bron boze zeby ktos sie mogl wywyzszac cceno swojego bajka... chcialem zobaczyc jak to wyglada w wiekszej skali, za ile srednio ludzi mają sprzet
jeszcze raz:
topic jest czysto pogladowy i nei ma nic wspolnego z pozerstwem!
chcialem zobaczyc czy wszyscy uprawiajacy kolarstwo ekstremalne (lub probojacy to robic) maja rowerki po 2-3 tys. i nie widze w tym nic zenujacego...zenujace bedzi to jezeli ktos zawyzy ta cene
dwa zlote piecdziesiat dwa grosze po kursie uesde z siedemnastej dwadziescia osiem sekund pietnascie i trzy czwarte z trzynastego lutego tysiac dziewiecset dziewiecdziesiatego czwartego roku
paaaaanie u mnie w bajku to pancerz kosztuje 89273645873648236485263845623845 złotych bo mam ze złota zrobiony. A moja rama jest taka że na niej jest napisane Alpen Gold i kosztowała 293850348503257624985769476 złotych u podróżnego handlarza częsciami zamiennymi do kombajnów Vistula i jeszcze mój brat ma walek rozrządu do ursusa C-360 fajna maszynka ma 928375923857 cylindrów tylkow jednym coś stuka. Mam też snopowiązałke za 87236583465 złotych ale ona jest z karbony żeby mój traktor nie miał obciążenia po Jadźka od Kalisiaków się drze jak mnie widzi na traktorze ktróy jest przeciążony.
heh... a ja sie ostatnio zastanawialem i mzoe wy mi powiecie jak to jest - w caly ten sport wlozylem juz kolo 4000 a rowerek wart jest 2500... no jeszcze kask ochraniacze i takie tam to fakt. ale reszta to zeszla na czesci zamienne dentki itp... to jest w *** kasy :|
ale tak to 2500...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt