jaki bmx??????
-
- Kontakt:
KURWA KOZAK SIE ODEZWAŁ NA ''FUJI'' TY TO MASZ DOPIERO POMYSŁÓW NAJLEPIEJ UKRAJINE SOBIE KUP I TO CI WYSTARCZY!!! ALE WIESZ TAKĄ Z KOSZYCZKIEM NA BAGAŻNIKU!!! I ŻEBY MIAŁA BŁOTNIKI ŻEBY TOBIE PLECKÓF NIE OCHLAPAŁO!!! I NIEZAPOMNIJ O DYNAMIE ŻEBY JAK BYŚ JECHAŁ W NOCY TO ŻEBY CIE NIKT NIE ZGWAŁCIŁ W CIEMNEJ ULICZCE!!!
MOŻE TUTAJ DASZ SWÓJ POMYSŁ NA SPRZEDANIE TWOICH WYJEBANYCH AMORTYZATORÓW!!! TO JEST MYŚL!!! TYLKO TRZEBAŁO BY JAK TY TO MÓWISZ "TYLKO SPRĘŻYNY WYMIENIĆ I WSZYSTKO JEST SPOKO"...NO JESZCZE NIEDEWNO MI TO PROPONOWAŁEŚ ŻEBYM JE OD CIEBIE KUPIŁ!!!
MOŻE TUTAJ DASZ SWÓJ POMYSŁ NA SPRZEDANIE TWOICH WYJEBANYCH AMORTYZATORÓW!!! TO JEST MYŚL!!! TYLKO TRZEBAŁO BY JAK TY TO MÓWISZ "TYLKO SPRĘŻYNY WYMIENIĆ I WSZYSTKO JEST SPOKO"...NO JESZCZE NIEDEWNO MI TO PROPONOWAŁEŚ ŻEBYM JE OD CIEBIE KUPIŁ!!!
MARTINES QURWA KOZAK SIE ODEZWAŁ NA ''FUJI'' TY TO MASZ DOPIERO POMYSŁÓW NAJLEPIEJ UKRAJINE SOBIE KUP I TO CI WYSTARCZY!!! ALE WIESZ TAKĄ Z KOSZYCZKIEM NA BAGAŻNIKU!!! I ŻEBY MIAŁA BŁOTNIKI ŻEBY TOBIE PLECKÓF NIE OCHLAPAŁO!!! I NIEZAPOMNIJ O DYNAMIE ŻEBY JAK BYŚ JECHAŁ W NOCY TO ŻEBY CIE NIKT NIE ZGWAŁCIŁ W CIEMNEJ ULICZCE!!!
Heh po pierwsze:
Naucz się pisać stylistycznie a nie jak byś był z ukrainy!!!
po drugie:
Nie wiem dlaczego polecasz mi swój rower.
po trzecie:
Wole mień Fuji Panica, niż tak jak ty "ukraine"
po czwarte:
Zgól swoje blond wąsiki:P
po piąte:
Idż wychłechłaj Miecie (jego płaska była phe)
po szóste:
Na dualu i tak będziesz wyglądał jak wieśniak!!!!
Już nie wspomne że na moim fuji nie potrafiłeś zrobić przynajmniej 5 cm stoopie:/
Naucz się pisać stylistycznie a nie jak byś był z ukrainy!!!
po drugie:
Nie wiem dlaczego polecasz mi swój rower.
po trzecie:
Wole mień Fuji Panica, niż tak jak ty "ukraine"
po czwarte:
Zgól swoje blond wąsiki:P
po piąte:
Idż wychłechłaj Miecie (jego płaska była phe)
po szóste:
Na dualu i tak będziesz wyglądał jak wieśniak!!!!
Już nie wspomne że na moim fuji nie potrafiłeś zrobić przynajmniej 5 cm stoopie:/
Sprzedam !!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=60221226
odezwał sie ****** kozak!!! który nawet z krawężnika nie potrafi wyskoczyć!!!<lol> po pierwsze ja niemam tyle czasu rowera tak jak ty!!!żebym odrazu był taki hard-core jak ty masterze że skacze z 15centymetrowego krawężnika<wow>!!!jak sobie kupie rower to bede do ciebie chodził na nauki oki??? weś ty powinieneś to za pieniądze brać mianowicie za nauki jazdy hardcoreowej na roweże<lol> masz do tego talent!!!(naprawde) <lol>...oj ty sobie raczej jak byś nawet zaczął skakać...to byś dalego nie poleciał...bo niestety waga robi swoje<lol>
Heh jednak to prawda że uciebie z myśleniem to kicha. Współczuje tym z którymi chodzisz do klasy. Heh ja przynajmniej skacze na dircie a nie tak jak ty boisz się nawet na to patrzeć i kupujesz rower tylko dlatego żeby zaszpanować. I tak bedziesz na nim wyglądał jak pozer wieśniaku. No jestem ciekaw kto z kraweżnika nie potrafi zeskoczyć. I może pisz prawde tutaj dupolizcu wąsaty!!! A jak Ci nie pasuje to wybij na sparing do mnie???? Może tak być????
Sprzedam !!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=60221226
Odezwał sie miastowy<lol>weś ten Wrocław zmiań bo mnie dobijasz<Lol>...Ty to dopiero cfany jesteś<lol>...nadal wieżysz w to że wypuszczam dym uszami<lol>???...najwidoczniej TAK!!!...wbij na sparing wbij na sparing Kozak sie odezwał bo 2 lata starszy i 2 razy cięższy!!!...nie wiem może wedlyg ciebie to jest uczciwe???...ale to już twoja sprawa<lol>