GTA PS na kompa jak?

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

I potem kumpel sie obudzil...

Mowic to ja sobei moge rozne rzeczy ;]

A GT faktycznie zal, to jedyna giera dla ktorej warto dla mnie miec konsole, a nie trawie konsol niestety ;/

Chcialbym zeby gry powstawaly najpierw na pc a potem konwersja na ps2 i inne, a nie taki cyrk ze potem w gta sa male textury, autka znikaja po sekundzie jak sie obrucisz... SICK

Przy obecnej mocy kompow gra powinna od razu wygladac tak jak np realmod do gta3 czy tez do vice, bynajmniej CALA a nie tylko modele wozkow.

I byle 8 potokowce juz by to ciagnely. ALe niestety jeszcze trzeba troche poczekac.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

a ja wlasnie przejrzalem na oczy :P na swieta kupuje ps2, do tego nagrywarke dvd, juz sciagam san andreas ktore jest na ps2...

ps3 bedzie w 2006, bedzoe kosztowalo kuupe kasy, jak juz bedzie kosztowalo 700 zl (jak akutalnie ps2) to je wezme.. narazie biore ps2... zeby zmodernizowac kompa do pozimu ps2 trza wsadzic duuuzo kasy, a na konsole wychodza lepsze gry i lepiej sie pyka... marzenie...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
ODPOWIEDZ