Tor lub hopy w Karpaczu
Tor lub hopy w Karpaczu
Czy ktoś z Karpacza (jeśli jest) mógłby mi napisać czy są jakieś hopki, uskoki lub najlepiej jakiś tor 4x/dual w Karpaczu lub okolicach? Chętnie wezme też adres stronki lub jakieś plany z dojazdem do tego! Chciałbym wiedzieć możliwie jak najwcześniej bo jadę tam w sobote.
gg-3633715
lukaz666 tak są w jeleniej górze rozne miejscowki co do ulic to nie wiem ale moge powiedziec co jest
Dirt pod krzyżem milenijnym
Tor dualowy koło Bike Action ulica Wolnności 179
street to wiadomo centrum miasta oraz dzielnice Zabobrze i głowny deptak Cieplic
DH no to góra szybowcowa (dość blisko Dirtu przy Krzyżu milenijnym)
no i jest jeszcze takie coś w stylu dh tzn w dół ale latwe itp i to jest w lesie oraz na terenie "skałek" przy ulicy Nowowiejskiej
Łukaz jak chce dokładniejszych info to tu masz moje gg 8345197
Dirt pod krzyżem milenijnym
Tor dualowy koło Bike Action ulica Wolnności 179
street to wiadomo centrum miasta oraz dzielnice Zabobrze i głowny deptak Cieplic
DH no to góra szybowcowa (dość blisko Dirtu przy Krzyżu milenijnym)
no i jest jeszcze takie coś w stylu dh tzn w dół ale latwe itp i to jest w lesie oraz na terenie "skałek" przy ulicy Nowowiejskiej
Łukaz jak chce dokładniejszych info to tu masz moje gg 8345197
GG: 1725215 Jelenia Góra
-
- Kontakt:
Szyba to nie dh :)
DH jest na chojniku calkiem spoko , nio i do szklarskiej masz kolejke za 8.80 z rowerem i tam na puchatek se lecisz wyciagiem z rowerem za 13.50
Tor masz jeszze na widoku w okolicach cieplic.
Podjedz wogole do mnie to sie poznamy i ci pokaze miejscowek troche
Elsnera 1.35 , Zabobrze
DH jest na chojniku calkiem spoko , nio i do szklarskiej masz kolejke za 8.80 z rowerem i tam na puchatek se lecisz wyciagiem z rowerem za 13.50
Tor masz jeszze na widoku w okolicach cieplic.
Podjedz wogole do mnie to sie poznamy i ci pokaze miejscowek troche
Elsnera 1.35 , Zabobrze