Kona Stinky + Super T 150mm qr
Kona Stinky + Super T 150mm qr
hej
Mam do okazje do kupienia rame " Kona Stinky 18 cali, Skok 125mm" + Amorek Marcook Super T 150mm skoku pod sztywna os amor z roku 00...
wszystko to moge miec za 3 tys zlociszy, choc nie jest to pewne,
I pytam sie was czy sie oplaca to brac??
I Czy byl by ktos ewntualnie chetny na tego amorka??
I czy ta ramka 18 cali nie bedzie zaduza, jelsi mam 177 cm wzrostu?? jestem w sumie sredniej budowy??
Mam do okazje do kupienia rame " Kona Stinky 18 cali, Skok 125mm" + Amorek Marcook Super T 150mm skoku pod sztywna os amor z roku 00...
wszystko to moge miec za 3 tys zlociszy, choc nie jest to pewne,
I pytam sie was czy sie oplaca to brac??
I Czy byl by ktos ewntualnie chetny na tego amorka??
I czy ta ramka 18 cali nie bedzie zaduza, jelsi mam 177 cm wzrostu?? jestem w sumie sredniej budowy??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To juz jest nie aktualne :
teraz musze sprzedac caly rower:
Rama : chinka 16 cali - srebrna
Amor: z1 Dual 110 mm skoku [ 2 sprezyny w otwartej kompieli olejowej , regulacja tlumienia odbicia i napiecie sprezyn [ Amor z roku 99 , ale kupiony w Marcu 2004, posiadam na niego papiery , gwarancja : 1 rok ] amor jest pod sztywna os
Kola:
Przod: Obrecz : mavic D 519, Piasta Da bomba ta za 259 zl + szoprychy DT swiss 2.0, Opona MICHELIN 2,1
Tyl: Mavic D521, Piasta : Quando DH , pod tarcze, Szprychy DT swiss 2.0, MICHELIN, 2,1
Hample : Przod MAgura Louisa rok '00 [ wyglada jak nowy , BO byl jezdzony w XC przez straszego ] z tracza 160mm, dozucam Kabel na tyl , i 2x Komplety Okladzin ,[ prawie nowe ]
Tyl : V brake , z klamka Avidy speed dial 7.0 dozucam tez druga klamke na tyl ]
Korba : Sugino Dual drive, blat 36 T, [ korba ma przjechane 2 dni]
Pedaly : wellgo DH , te czerowne,
Kiera, Profile design Maniac DH [ lekko krzywa ,jedyny mankament tego roweru ]
Mostek : Roox Danny's MXC [ ten pomaranczowy, nowy taki kosztuje 249 zl ] MOZLIWOSC ZAMIANY MOSTKA NA DT SWISS [ tyle ze cena wzrasta... nowy taki mostek kosztuje 350 PLN!!!
Przezutka tyl : Deore [ NOWIUTKA , kupilem ja wczoraj , dzis przyszla... ]
manetka Deore LX [ rapidfire ]
Lancuch X-connect pod 9 zedow
Cena roweru : 3 tys do negocjacji
Aha do roweru dozucam:
- stara korbe suntoura + 3 blaty,
- za doplata 70 zl moge dozucic Kask mango [ nie integral tylko zwykly, ]
-ok. pol starego lancucha,
- 2x okladziny do magury na przod
UWAGA: WYMIENILEM LANCUCH NA NOWY
ZANIEDLUGO BEDA FOTKI
teraz musze sprzedac caly rower:
Rama : chinka 16 cali - srebrna
Amor: z1 Dual 110 mm skoku [ 2 sprezyny w otwartej kompieli olejowej , regulacja tlumienia odbicia i napiecie sprezyn [ Amor z roku 99 , ale kupiony w Marcu 2004, posiadam na niego papiery , gwarancja : 1 rok ] amor jest pod sztywna os
Kola:
Przod: Obrecz : mavic D 519, Piasta Da bomba ta za 259 zl + szoprychy DT swiss 2.0, Opona MICHELIN 2,1
Tyl: Mavic D521, Piasta : Quando DH , pod tarcze, Szprychy DT swiss 2.0, MICHELIN, 2,1
Hample : Przod MAgura Louisa rok '00 [ wyglada jak nowy , BO byl jezdzony w XC przez straszego ] z tracza 160mm, dozucam Kabel na tyl , i 2x Komplety Okladzin ,[ prawie nowe ]
Tyl : V brake , z klamka Avidy speed dial 7.0 dozucam tez druga klamke na tyl ]
Korba : Sugino Dual drive, blat 36 T, [ korba ma przjechane 2 dni]
Pedaly : wellgo DH , te czerowne,
Kiera, Profile design Maniac DH [ lekko krzywa ,jedyny mankament tego roweru ]
Mostek : Roox Danny's MXC [ ten pomaranczowy, nowy taki kosztuje 249 zl ] MOZLIWOSC ZAMIANY MOSTKA NA DT SWISS [ tyle ze cena wzrasta... nowy taki mostek kosztuje 350 PLN!!!
Przezutka tyl : Deore [ NOWIUTKA , kupilem ja wczoraj , dzis przyszla... ]
manetka Deore LX [ rapidfire ]
Lancuch X-connect pod 9 zedow
Cena roweru : 3 tys do negocjacji
Aha do roweru dozucam:
- stara korbe suntoura + 3 blaty,
- za doplata 70 zl moge dozucic Kask mango [ nie integral tylko zwykly, ]
-ok. pol starego lancucha,
- 2x okladziny do magury na przod
UWAGA: WYMIENILEM LANCUCH NA NOWY
ZANIEDLUGO BEDA FOTKI