dziwne zdazenia na czerniaku
-
- Kontakt:
Podpalaczu tak sie sklada ze mieszkam w lodzi hmmmm sa tu 2 kluby ŁKS i Widzew istatnio odbyly sie derby tych klubow a jak nam wiadomo nie przepadaja one zbytnio za soba od nas łks'u bylo ponad 3000 wyrosnietych skrzatow z szalikami i palami i wszystkim co sie da.....hmmm Legia mowisz slochaj czlowieku kurwa nienawdze kibicow moj kumpel jest znajomym udzianowskiego Mariusza i chodzi na mecze(nie przechwalam sie)wiedc ci powiem ze znam takich hmm wiez mi ze baaardzo wielu oni znaja jeszcze wiecej itd i skumaj zze maja nie mizaerna budowe dla walczenia za klubu rozpierdalania mord innym kibicom innych klubow zrobia wszystko wiec teraz ci mowie
jesli chcesz da sie skolowac big usytawe gdzies pomiedzy wawa a lodzia cwelu ****** hyba ze bezie jakis meczyk gdzie bedzie sie mozna spotkac wtedyy sie skurwielu stykniemy moze co sprawdzimy sie ...ty i twoja (plecy)ekipa...
hmmm pisalem tak bo sie wpienilem
}prawda jest taka ze pewnie masz 15lat chodzisz w bluzie z kapturem jakiejs pitbulla faja w lapie i chodzisz w grupie kurwa idzie mniej kolesi(lapsow dla was)to ich napierdalacie ale jakbys se sam szedl i szedl by inny silnijszy od ciebie to bys szmato spierdalal ile wlezie tacy wy jestescie dresy rzadziole I TYLE
A M E N
jesli chcesz da sie skolowac big usytawe gdzies pomiedzy wawa a lodzia cwelu ****** hyba ze bezie jakis meczyk gdzie bedzie sie mozna spotkac wtedyy sie skurwielu stykniemy moze co sprawdzimy sie ...ty i twoja (plecy)ekipa...
hmmm pisalem tak bo sie wpienilem
}prawda jest taka ze pewnie masz 15lat chodzisz w bluzie z kapturem jakiejs pitbulla faja w lapie i chodzisz w grupie kurwa idzie mniej kolesi(lapsow dla was)to ich napierdalacie ale jakbys se sam szedl i szedl by inny silnijszy od ciebie to bys szmato spierdalal ile wlezie tacy wy jestescie dresy rzadziole I TYLE
A M E N
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
aha powiem ci tak:
chcesz nam wszystkim lapsowatym bikerom udowodnic ze jestes taki fajny silny masz takie plecy i jetes ahh taki grozny to udowodnij nam to >do srody daj wd40nową fote jak cos palicie tylko wieczorem ale nie w nocy poprostu podpalcie cos nie wielkiego tam i daj wd40'i wtedy ci uwiezymy ze zeczywiscie jestes taki jak mowisz......... aha odpowiedz czy to zrobisz czekamy.........
guys you know what must you do......when he(skurwiel)make the fire nie wiem czy dobrze napisalem :]''
Czekamy na odp Podpalaczu
chcesz nam wszystkim lapsowatym bikerom udowodnic ze jestes taki fajny silny masz takie plecy i jetes ahh taki grozny to udowodnij nam to >do srody daj wd40nową fote jak cos palicie tylko wieczorem ale nie w nocy poprostu podpalcie cos nie wielkiego tam i daj wd40'i wtedy ci uwiezymy ze zeczywiscie jestes taki jak mowisz......... aha odpowiedz czy to zrobisz czekamy.........
guys you know what must you do......when he(skurwiel)make the fire nie wiem czy dobrze napisalem :]''
Czekamy na odp Podpalaczu
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Chlopaki, trzymajcie jakis poziom wypowiedzi, koles sie cieszy jak czyta Wasze posty bo jest anonimowy... Nie musicie mu az tak jezdzic, wystarczy ze dowiemy sie kto to jest... A wtedy koles bedzie sral po gaciach. Nawet jesli to glupi zart, to mnie on wkurwil a nie rozsmieszyl, dlatego tez nie zostawie tego ot tak. I bardzobym prosil wszystkich internetowych kozakow i ludzi ode mnie o powstrzymanie sie od takich bluzgow i pisania co byscie nie zrobili. Bo gowno byscie zrobili. Namierzcie tylko tego smiecia a juz sie nim odpowiednio zajmiemy, do tego czasu pisanie ze byscie go zajebali itp jest pozbawione sensu, chyba ze chcecie sie dowartosciowac w oczach kumpli, ale nie do tego jest dh-zone.
ciamek
ciamek
cieamek napsiales wlasnie to co chcialem napsiac. Juz kiedys byla taka sytuacja, ze wszyscy pisali jakie to maja plecy, ze chca zrobic ustawke i pobic dresa a itak nic nie zrobili. Gadac to kazdy potrafi. A dawanie tu bluzg z jakiegos generatora bluzg to juz totalna porazka.
Co do podpalacza to watpie zeby dresowi sie chcialo szuakc strony rowerowej i dawac takie foty. Na moj gust jest to jakies zdjecie z googla, a gosc jest stalym uzytkownikiem dh-zone i po prostu chcial sie dowartosciowac(jak dla mnei cos tak glupiego mogl zrobic gosc z teamtu " Fajne fotki", w ktorym wszyscy po nim jechali)
A z tego co wiem to admin chyba nie mzoe ujawnac IP jakiejs osoby bez jej zgody. Co do kibicow to sie nie wypowiadam bo znam tylko jednego.
Co do podpalacza to watpie zeby dresowi sie chcialo szuakc strony rowerowej i dawac takie foty. Na moj gust jest to jakies zdjecie z googla, a gosc jest stalym uzytkownikiem dh-zone i po prostu chcial sie dowartosciowac(jak dla mnei cos tak glupiego mogl zrobic gosc z teamtu " Fajne fotki", w ktorym wszyscy po nim jechali)
A z tego co wiem to admin chyba nie mzoe ujawnac IP jakiejs osoby bez jej zgody. Co do kibicow to sie nie wypowiadam bo znam tylko jednego.
"burning hahahah kiss my bass" => co to jest bass??
Ktoś tam pisał, że by wypadało schakować... To się teraz Romek89 czy jakoś tak wściekły chaker przyda :D
Niezły wał z kolesia... Wy też nieźle po nim jeździcie :D. Aż miło poczytać. Szkoda, że dopiero teraz ten temat zobaczyłem <lol>
!!DRESY RLZ!! <rotfl>
Ktoś tam pisał, że by wypadało schakować... To się teraz Romek89 czy jakoś tak wściekły chaker przyda :D
Niezły wał z kolesia... Wy też nieźle po nim jeździcie :D. Aż miło poczytać. Szkoda, że dopiero teraz ten temat zobaczyłem <lol>
!!DRESY RLZ!! <rotfl>
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
http://www.pajacyk.pl/
http://www.pajacyk.pl/
bo to je*** w dupsko dres... mam go bije tato dupczy ... chlopak ma za soba ciezkie lata.. wyzywanie sie na innych ... mlodszych slabszych... ciagle bijatyki sa spowodowane niedowartosciowaniem lub zla historja swego zycia... pewnie byl bity przez starszy kolegow i przez rodzine i to jest tym posowdowane :]
http://www.ebike.pl/
Mialem hu** humor bo ostatnio mi sie wszystko na leb wali, ale jak tego temat przeczytalem to od razu lepiej, te podpalacz ale z Ciebie dziwny czlowiek. nienawidze jak ktos sie zaslania kumplami. ja wyznaje jedna zasade, moze mi jakas grupa najebac, ale jak wyjde ze szpitala a jak nie wyjde to kumple to zrobia, kazdy z napastnikow dostanie 100*wiekszy wpierdol niz ja. jestes kozak bo niby nalezysz do kiboli Legi? kazdy wiekszy klub ma swoich fanatykow i kazde miasto potrafi sie napierdala, i nie mow ze bys zniszczyl na przyklad pol Wrocławia lub na przyklad Krakowa. jakbys wparowal do Kraka i zaczal niszczyc wszystko to raczej by sie ot nie spodobalo zarowno Cracovii jak i Wisle...Wrocław tez salby nie jest...wiec przestan ********* farmazony bo noz sie w kielni otwiera jak tego slucham. salut pis synie
-
- Kontakt:
Powiem tak... śmieszna ta cała dyskusja, jeśłi koleś rzeczywiście podpala, co jest prawdopodobne, poświęciłbym troch czasu i sie na waszym miejscu przyczaił parę razy na skbańca, nie napinał bym się na forum, ględził o ustawkach.. jak jezdziłem na mecze to pewnie srał w pieluchy.... a tymczasm może udałoby się go złapać na gorącm uczynku, wtedy z kominiarą na łbie żeby mnie nie poznał nie daj boże, z dobrą pała w ręku, bez świadków połamał bym skurwielowi nogi w 60 miejscach i gówno by na mnie działały jego krzyki i jeszcze bym po narkach poobijał żeby mnie długo pamiętał..... może wtedy stałby sie przestrogą dla jemu podobnych kmiotków którzy niszczą bezmyślnie to co inni, mający w przeciwieństwie do nich pasje budują. naprawdę poświeciłbym na to troche czasu z kumplami na zmiane....... po dwóch np.... może byłby z tego efekt, choć nigdy nic nie wiadomo bo może pod tym nickiem kryje sie dzieciak który tylko hce was wkurzyć.... w każdym razie jeśli u nas w pozku na morasku pojawiłby sie taki kmiot właśnie tak bym tę sprawę rozwiązał, bo inaczej to do nich nie dociera... Pozdro for all bikers
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013