Naklejki na ROWER ! ! ! :D

freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

luknijcie na moja>sam robilem foto w podpisie :)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
boria
Kontakt:

Post autor: boria »

a dało by rade zrobic cos takiego ze kladziesz na bluze i masz napis??
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1651070
jak co to walcie nagg 5027554
Capulet
Kontakt:

Post autor: Capulet »

freeride 46 widać ze jakaś drukowana ;)
Capulet
Kontakt:

boria ta sie nakleić na bluze i bedzie się dobrze trzymać ale po pierwszym praniu zostanie w pralce a nie na bluzie ;) Pozdro
amerykaninek
Kontakt:

Post autor: amerykaninek »

a czy zrobisz płomienie??
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

Capulet >teraz lipnie wygladaponiewaz gdy se ja robilem nie potrzebnie dalem klej podspod i przesiakla teraz lipne kolory sa :/ amerykaninek do kogo to pytanie?
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Capulet
Kontakt:

amerykaninek tak moge zrobic plomienie :D
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

eetam też mogę takie robić mam ploter itd od tazu mówie, nakiejka 10x10 cm nie może kosztować więcej niż 3 zł :P i mogę robić naklejki jakie tylko chcę(sobie, wam nie dam) i nawet zrobiłem sobie napis na koszulkę gravitygames
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Malpa_TG
Kontakt:

Post autor: Malpa_TG »

Mam naklejki sa IDEALNE :D :D :D
EmaUpEa.....
Capulet
Kontakt:

Witam. Naklejeczki nadal aktualne :] Firma sie rozwija ! Nowe wzory i ogólne lepiej to wygląda !!! Chetnych zapraszam na gg: 6881290 Wysyłam darmowe nawet darmowe próbki płacisz tylko za wysyłke !! Pozdro
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

ech dudezzz to moze ja wyjasnie jak to jest bo normalnie kogel mogel tutaj: a wiec: to jest zwykla folia samoprzylepna jak na szyldach reklamowych, moze byc blyszczaca lub matowa: kosztuje groszaki: monza chyba za 5 do 10 zeta za metr na pol kupic (jest w rolkach) w dobrym sklepie papierniczym, ale nic ci z tego jak nie masz ploterka. za to lepiej jest miec corella i sobie samemu narysowac vectorkowa grafike i przeksztalcic na krzywe - tak przetworzone mozna zaniesc do pracowni graficznej (jest w kazdym miescie przynajmniej jedna), gdzie wytna to za 25(Bielsk Podlaski) do 50(zgorzelec) za 50cm na 100cm oczywiscie cena zalezna od powierzchni i zageszczenia. Jesli natomiast logo ma byc wielokolorowe to trzeba grafike podzielic na elementy skladowe, oddzielnie wyciac wszystko z roznokolorowych folli i potem precyzyjnie po kolei ponaklejac. Mozna tez wydrukowac na przezroczystej folii ssamoprzylepnej, ale efekt jest raczej marny a trwalosc baaardzo marna nawet. A jak ktos nie ma tyle talenta zeby sam rysowac to niech sie czestuje gotowymi logami (sa juz gotowe do uzycia) foxy rejsfejsy, harleje i co tam kto chce:

http://www.lalogotheque.com
http://logo.nino.ru
http://www.logotypes.ru

a jak kto chce sobie sam napisa zrobic to niech sobie sciagnie czcionke jaka chce gothic np. i w corellu napisze nia "kocham czachy" albo cos takiego przeksztalci na krzywe (ctrl+Q) na dyskietke i wio do zakladu: wytna to w 20 sekund. zaplaci 5 zeta i ma wypaserska nakleje ze swoja ksywa w 3 prostych ruchach.

ja sobie sam namalowalem i na auto nakleilem. zajelo co prawda 2 godziny miziania palcem po tym smiesznym padzie w laptopie ale mam teraz pewnosc ze nikt takiej naklei nie ma:

http://www.imagehosting.us/imagehosting ... ?id=447817

i nie mowcie mi ze to skomplikowane albo tylko dla zaawansowanych, bo ja sie tego sam nauczylem, sam znalazlem i sam zrobilem to chyba inni tez moga co? bo smutne sa te wszystkie firmowe ramy albo srebrne auta bez duszy :)

mnostwa zabawy przy projektowaniu zyczy Doktorek Pitikuku ;)
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

tak btw-na moim bike'u i ff tez sa naklejki od Capuleta ;)
tiny.pl/pqf odblaskowe,oczojebne Piotrki :p.Bylo tez kilka innych (Fox,Extreme,itp) ale jeszcze ich nie nakleilem ;).
pzdr
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

:D Ja bym sobie zapodał naklejkę TWOJA STARA albo LACHE RÓB :D:D:D
www.dirt71.prv.pl
Capulet
Kontakt:

pitikuku jest dokładnie tak jak piszesz :) Nie jest to trudne i mozna to zrobić samemu pod warynkiem ze masz gotowy projekt (odpowiednio przerobione np. logo zeby wycieło) a zeby takie zrobic to trzeba sie troche na graafice znac !!! Kiedys poszedlem do firmy zajmującej sie takimi rzeczami i zapytałem ile wezmą za logo FOX-a koles odpowiedzial ze to jakies 2 godziny pracy a grafik bierze 40 zł za godzine <lol> to ich tam wysmialem :) w zywe oczy. Ja mam juz duzo projektow ktore zrobilem oczywiscie sam i nie widze nic w tym złego zeby sie z innymi podzelić ;) Zrobie to profesionalnie i kazdy bedzie zadowolony :] Pozdro !!
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

Wiec do twojej informacji Capulet: logo foxa i wszystkie inne znajdziesz w gotowym formacie cdr albo ai na jednym z moich linkow - tak zebys nie musial jeszcze raz rysowac tego co juz jest i to za darmo do sciagniecia. Pozdro.
PS. Swoja droga zabawne ze w wektorach przoduja ruscy nie? szukalem tyle godzin i nic tylko jedna porzadna francuska strona i chyba ze 4 ruskie. jeszcze jest taka: www.vectorimages.ru , ale tam wszystko platne. A co do ognikow plomieni i takich tam to jest tez firma zajmujaca sie tym, ale adresu nie pamietam, kiedys bylo tam za darmo a teraz za hajs to samo :)
PS2: (sony:) a ja robie to tak: biore robie fote siebie na rowersie np, importuje do corella, i na tym tle obrysowuje konturki postaci (linie podwojne) potem zdjecie wywalam i zostaje sam wektorek piekny ktory idzie do zakladu (albo jak mi odbije i se 5 tysiaka wyloze to do mojego ploterka). W ten sposob mozna co prostsze grafiki tak jakby "przerysowac"
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Capulet
Kontakt:

pitikuku bylem na tych stronach z logami co podales i musze cie rozczarowac bo wiekszosc sie nie nadale na ploter !!! sa robione kilku warstwowo :( tzn za duzo zeby ponakladac :/
wiecio
Kontakt:

Post autor: wiecio »

ja kupiłem naklejki od capuleta i sa fajowe!!Kupiłem dwie a 3-cią dostałem gratis:P
prawdziwy biker pierdzi przy sikaniu i sika pod wiatr ;D
Capulet
Kontakt:

wiecio dobry ten tekst z opisu <lol>
Justin
Kontakt:

Post autor: Justin »

tego jak checie w corelu jakies logo swoje albo cos w tym stylu orginalnego itp to walcie lwolniak@o2.pl ... moge cos wyskrobac w corelu itp i dosc ciekawie :] ma sie ten talent ;)
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
ODPOWIEDZ