czy warto?
czy warto?
witam:)
buszująć po necie znalazłem stronke jakiegos nowego sklepu internetowego
www.twojsklepsportowy.pl
Po przejzeniu oferty i warunków zakupu wydaje mi się ze sklepik OK ale chciałem jednak zasięgnąć opinii szerszego grona (nie chciał bym się naciąć).Moze ktoś juz kupował w tym sklepie?
Z góry dziekuje za wszelkie uwagi:))
www.twojsklepsportowy.pl
Po przejzeniu oferty i warunków zakupu wydaje mi się ze sklepik OK ale chciałem jednak zasięgnąć opinii szerszego grona (nie chciał bym się naciąć).Moze ktoś juz kupował w tym sklepie?
Z góry dziekuje za wszelkie uwagi:))
fajny ten sklep :D http://www.twojsklepsportowy.pl/shopping/?id=8 banshee za 0.00zl :> chyba wezme kilka
http://www.twojsklepsportowy.pl/shoppin ... php?id=662 nowe duro 100mm/130mm po 729zl
http://www.twojsklepsportowy.pl/shoppin ... php?id=662 nowe duro 100mm/130mm po 729zl
Demon cos ci sie pomylilo bo NS SUPER MOTO kosztuje 89 zl a NS MOTO 109zl czyli tak jak w innych sklepach, a tak zaglebiajac sie w regolamin tego sklepu wyczytale:
"TYLKO U NAS oprócz możliwości negocjowania ceny,możecie sami sobie robić promocje.Polega to na tym,interesują was jakies produkty,np.buty spd i pedały na które nie ma promocji.Przygotujcie się dobrze do tego.Podajcie model i symbol w moim sklepie.Piszecie do mnie i mówicie co was interesuje,a ja wam podaje cenę"
zreszta jeszcze wszystkiego nie maja wrzuconego na strone bo ostanio pisalem do kolesia bo szukalem hlockow do Hayesow i podali mi cennik i dostalem tez odpowiedz ze wszytkiego nie ma na stronei jeszcze
"TYLKO U NAS oprócz możliwości negocjowania ceny,możecie sami sobie robić promocje.Polega to na tym,interesują was jakies produkty,np.buty spd i pedały na które nie ma promocji.Przygotujcie się dobrze do tego.Podajcie model i symbol w moim sklepie.Piszecie do mnie i mówicie co was interesuje,a ja wam podaje cenę"
zreszta jeszcze wszystkiego nie maja wrzuconego na strone bo ostanio pisalem do kolesia bo szukalem hlockow do Hayesow i podali mi cennik i dostalem tez odpowiedz ze wszytkiego nie ma na stronei jeszcze
co do banshee chyba kazdy zainteresowany wie ze mozna sie zapisywać u importera ale nie kumam Dex o co chodzi z tym DURO?czepiam sie wszytkiego bo chcial bym wiedziec jak najwiecej o tym sklepie zanim sie ostatecznie zdecyduje.Wiec maj zawyzone ceny czy co?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=638582
[quote="Cszyvy"]noo duro na poczatku sezonu kosztowalo 450 zeta!! pomijajac fakt ze chca 750 zeta za taka kupe :][/quote]
Proponuje poszperac w necie czasem i poczytac.Sa rozne wersje duro.
drozsza z goleniami alu za te 700zl i tansza o ktorej CI sie zdaje ze piszesz za 450zl ma golenie CROMO!!
Pozdrawiam
Nokian26
Proponuje poszperac w necie czasem i poczytac.Sa rozne wersje duro.
drozsza z goleniami alu za te 700zl i tansza o ktorej CI sie zdaje ze piszesz za 450zl ma golenie CROMO!!
Pozdrawiam
Nokian26
-
- Kontakt:
Re: czy warto?
[quote="skuwek"]witam:)
www.twojsklepsportowy.pl
Z góry dziekuje za wszelkie uwagi:))[/quote]
Widze,ze opis sklepu trafik tutaj pod strzechy.
Jesli macie jakies pytania to piszcie do mnie.Jestem wlascielem sklepu i chetnie odpowiem na kazde pytanie.
moje gg.876933.
Pozdrawiam
DrMaksiu
www.twojsklepsportowy.pl
Z góry dziekuje za wszelkie uwagi:))[/quote]
Widze,ze opis sklepu trafik tutaj pod strzechy.
Jesli macie jakies pytania to piszcie do mnie.Jestem wlascielem sklepu i chetnie odpowiem na kazde pytanie.
moje gg.876933.
Pozdrawiam
DrMaksiu
www.TwojSklepSportowy.pl
Jesli,czegoś w sklepie nie ma,napisz do mnie.
Jesli,czegoś w sklepie nie ma,napisz do mnie.